JELENA JEDNU STVAR STRAŠNO ZAMERA NOVAKU Đoković progovorio o nesuglasicama sa suprugom
Profimedia

Novak Đoković trenutno vodi bitke za odbranu trona na Rolan Garosu, a nakon drugog kola i trijumfa nad Aleksom Molčanom Nole je govorio o prilično interesantnim temama.

Prvi reket sveta posebno je zaintrigirao javnost izjavom o tome šta mu njegova supruga Jelena najviše zamera u poslednje vreme. Naime, kako kaže Nole njoj smeta što Novak svuda nosi veliki broj knjiga.

Tanjug/Ap

 

-  Supruga me uvek kritikuje, jer nosim mnogo knjiga. Ponesem desetak, čak i ako idem negde na dve nedelje. Raspoloženje mi varira iz dana u dan, pa uhvatim jednu knjigu, pa drugu, zavisi kako se osećam - nasmejao se Novak i otkrio šta trenutno najviše čita:

-  Trenutno čitam ruske pisce. Ne one koji su poznati, neke malo manje poznate. Streljnjikova se zove spisateljica i autor koja piše o različitim tehnikama i metodama koje se mogu koristiti da bi bio u što optimalnijem zdravlju. Sada čitam knjigu koja se tiče tehnike disanja, pa objašnjava to. U prvom delu fiziologiju i anatomiju, kako izgleda taj sistem disanja. Onda određene metode i tehnike koje mogu da se upotrebe da se poveća nivo energije, da se smiriš, opustiš, jako me to interesuje. Ta oblast zdravlja u svakom pogledu me zanima. Psiho-fizičkom, emotivnom, duhovnom. To volim da čitam.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading