PAKAO BOSANSKOG TENISERA Džumhur želeo da igra na Rolan Garosu, završio u bolnici u Beogradu
Printscreen

Džumhur se oglasio na društvenim mrežama i pojasnio šta s dešava. Kako je napisao, prošla sedmica mu je bila jedna od najtežih u životu.

-Nakon meča u Parizu na Rolan Garosu odjednom sam osetio jake bolove u stomaku. Javio sam se doktoru i odmah sam hospitalizovan u bolnici. Sva istraživanja su pokazala akutni pankreatitis. Na listi od 1 do 5 bila je 5 (najjača). I to se dogodilo samo tri dana pre mog 30. rođendana pa sam od tada na intenzivnoj nezi, četiri dana u Parizu pa sam dalje nastavio u Beogradu - napisao je Džumhur.

Kako kaže, nije ni pomislio da bi ovako nešto mogao doživeti - jer je došlo nioukud, zdravom sportisti kakav je on. Dodao je da je doživeo najveću bol u životu i da će biti u bolnici još dve sedmice.

-Na kraju sam srećan što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Osećam da ću puno više da cenim život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svetu, a to je moja porodica! Moj sin, moja supruga i svi koji me bezuslovno vole. Drago mi je da se već osećam bolje i vidim napredak - dodao je.

SKANDAL U PARIZU Rubljov umalo da povredi dečaka na terenu, dobio samo opomenu (VIDEO)

Kako je napisao -tenis mu u ovom trenutku ne pada na pamet. Takođe, zahvalio se svima na podršci. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari (0)

Loading