LEGENDARNI TENISER REKAO ONO ŠTO MNOGI MISLE, ALI NE SMEJU DA KAŽU! Đokovićevi navijači oduševljeni, Federeru i Nadalu neće biti dobro zbog ovoga!
EPA/ Ali Haider

Legendarni španski teniser Aleks Koreča govorio je o GOAT trci i tom prilikom istakao da se ne priča dovoljno rekordima Novaka Đokovića.

Rafael Nadal ima najveći broj grend slemova - 21, dok su Đoković i Rodžer Federer osvojili po jedan manje.

Ipak, Novak je neprikosnoven po broju nedelja na vrhu ATP liste sa ukupno 362.

- Za mene broj osvojenih grend slemova mnogo znači u toj trci, ali se moraju računati i nedelje provedene na vrhu ATP liste, kao i završni mastersi. Međusobni skor nam ne govori mnogo toga - rekao je Koreča.

Španac smatra da se ne priča dovoljno o broju sedmica provedenih na čelu ATP liste.

- Nije fer (što to prolazi neopaženo). Da taj rekord drže Rafa ili Rodžer stalno bi se isticalo kako je to nešto nedostižno, nepremostivo. Đokovića, sa druge strane, ne uzdižu zbog toga - jasan je Koreča.

Podsećamo, Đoković će igrati na turniru u Monte Karlu koji je na programu od 9. do 17. aprila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
NN

28.03.2022 00:02

Čovjek je totalno u pravu. O Novakovim rezultatima se malo pise i priča. Američki teniser u ljutnji je bacio reket i pogodio skupljača loptica,i nastavio je da igra. Trebalo je svaki teniser da se buni. Sram ih bilo! Ljubomora na Novaka je vec davno presla kritični nivo! Svi treba da se pobune i Nadal,Federer,Medvedev,kad su tako dobri i fini... Gdje su sada,cute????