NEMAC LUPIO PA OSTAO ŽIV! Progovorio o Federeru i na sraman način ponizio Đokovića!
EPA/ NIC BOTHMA

Glupost, ili bolje reći licemerje, ne poznaje granice. Dok je Rodžer Federer bio na vrhuncu i imao veći broj grend slem titula od Novaka Đokovića, govorilo se kako je to jedini pravi parametar kada se diskutue o najvećem svih vremena. 

Sada, kada je Novak nadmašio gotovo sve Rodžerove rekorde, sve je više onih koji smatraju da to ne igra presudnu ulogu. Među njima je i nekadašnji nemački teniser Aleksander Vaske.

RUS OPASNO PRETI Medvedev po svaku cenu želi da zbaci Novaka sa trona!

On je za Tenis Magazin govorio upravo o Đokoviću i Federeru i istakao da je Švajcarac GOAT zbog, ni manje ni više, nego lepšeg stila igre.

- Ako kažu da je Novak Đoković najveći svih vremena, onda je za mene to Rodžer Federer. U mojim očima, najbolji ste ne samo kada ste uspešni, već kada promenite celu igru. Uradio je to na impresivan način. Njegova elegancija i stil igre nisu viđeni pre, uz tu skromnost koji ima. Imam najveće poštovanje za Rodžera, ne samo kao igrača već kao i osobu. Rodžer ne brine da li je u fokusu kamere ili ne. On je ono što jeste, prijateljski raspoložen i uvek ljubazan prema ljudima na visokim pozicijama - rekao je Vaske, nekada 89. teniser sveta.

IZA ZATVORENIH VRATA Dadilja porodice Đoković objasnila kakvi su Novak i Jelena prema deci!

Rodžer nije igrao od Vimbldona prošle godine kada je u četvrtfinalu doživeo težak poraz od Huberta Hurkača.

Nemac se nada da će se Federer vratiti, a onda u velikom stilu povući sa teniske pozornice.

- Gledajući ostatak njegove karijere, nadam se da je neće završiti na tužan način. To bi za njega svakako bilo poražavajuće. Voleo bih da opet eksplodira i pokaže svoju magiju. Za njega, sve je u tome da napusti teniski teren sa dignitetom i igrajući - naveo je Vaske.

Podsećamo, Novak i Rodžer su izjednačeni po broju grend slem titula, obojica su na koti 20, dok Rafael Nadal ima jednu više. Što se tiče broja nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste, Đoković je tu apsolutni rekorder.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading