OGLASIO SE AUSTRALIJANAC Meknami je imao Novaku da poruči samo jedno, što je izazvalo reakcije navijača!
EPA/ LARRY W. SMITH

Samo koji dan pošto je Amerikanka Čenda Rubin zamerila Đokoviću što se nije povukao pre održavanja žreba za Masters u Indijan Velsu, Meknami je još jednom potvrdio da izuzetno ceni srpskog asa. 

Rubinova je prethodno izjavila: 

-Nadam se da kako se sezona nastavlja, Novakovo povlačenje u poslednji čas neće biti tema na početku svakog turnira, kada svi znamo kakva su pravila na snazi. Pošto je nevakcinisan, to je bio problem. Nadajmo se da barem može da donese odluke koje su neophodne bez da pravi od toga negativnu priču na startu svakog turnira. Jedna je stvar kad ste povređeni i na turniru ste, nadate se da ćete igrati, jer čekate do poslednjeg trenutka. Ali u ovom slučaju, niste putovali, niste tu i ne trenirate za turnir. Bilo je neverovatno da uopšte može da igra. Čekati dan ili dva posle žreba, ta vrsta promene menja sve - poručila je Amerikanka.

OGLASIO SE AUSTRALIJANAC Meknami je imao Novaku da poruči samo jedno, što je izazvalo reakcije navijača!

EPA/Larry W. Smith

 

Meknami je Rubinovoj pojasnio gde je pogrešila, jer je zaboravila jednu važnu činjenicu.

-Poštujem Čandu, ali moje shvatanje je takvo da ga je trebalo sprečiti da igra, pre nego da se on povuče. U suprotnom, prema ATP pravilima bio bi suspendovan sa prvog narednog mastersa", poručio je Meknami preko Tvitera.

Novaka nema na terenu ni u Majamiju, ali ga svi očekuju na turniru u Monte Karlu tokom aprila. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading