KAKO JE PUKLA SARADNJA NOVAKA I VAJDE? Marijan je hteo da ostane u Srbinovom timu, ali je jedna Đokovića odluka sve promenila!
Foto: EPA

Novak Đoković i Marijan Vajda nedavno su se rastali nakon više od 15 godina saradnje. Slovački trener bio je uz Noleta kroz gotovo čitavu njegovu karijeru, pratio svaki njegov korak, osvojio gotovo sve trofeje sa njim, ali...

NOVAK I JELENA U NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU! Đokovići napravili ludnicu u klubu, pa zapevali poznate hitove Cece Ražnatović i Željka Samardžića! (VIDEO)

Kako priča izvor "Kurira" razlog razlaga nije teniske prirode.

- Nije tu bilo nekog sukoba, već su im se razišli pogledi na budućnost. Marjan je bio spreman da bude tu, ali Novak nije mogao da mu ponudi plan koji je slovački trener želeo da ima i zna. Razlog je vakcinacija i to što se i dalje ne zna na kojim turnirima će igrati Đoković. Samim tim Vajda nije znao ni gde će da putuje, kada neće imati obaveze, gotovo ništa konkretno, sve je bilo u formi - videćemo.

KAKO JE PUKLA SARADNJA NOVAKA I VAJDE? Marijan je hteo da ostane u Srbinovom timu, ali je jedna Đokovića odluka sve promenila!

Foto: EPA

 

Slovaku, navodno, nije prijalo kakve su se priče potezale u svetu tenisa zbog Novakove odluke da se ne vakciniše.

- Ne želi da bude deo te priče, niti da se oko njega stvara fama oko vakcinacije. Vajdi je izuzetno teško palo što Novak nije učestvovao u Australiji, kao i što je dovedeno u pitanje nešto u šta je bio potpuno siguran - da će Novak postaviti rekord po broju gren slem titula. Činjenica da tenis nije bio u prvom planu srpskom asu uticala je da dođe do razlaza - zaključuje izvor "Kurira".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gogo

05.03.2022 13:39

Ostavio ga sponsor zar ima svrhe vise da drzi trenera kao što je Vajda,ovo je kraj jedne velike ere tenisa.