ĐOKOVIĆI SU VERNICI, ALI SU IM DECA NEKRŠTENA! Evo zašto Novak i Jelena nisu krstili Stefana i Taru!
EPA

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je završio učešće na turniru u Dubaiju i zajedno sa svojom porodicom vratio se nazad za Beograd gde se sprema za nastavak sezone.

TEK SE POPEO NA PRVO MESTO, A VEĆ DRAMA! Medvedev u velikom problemu, sprema mu se strašna zabrana!

ŠMEKERSKA PORUKA IZ NADALOVOG TIMA! Rafin trener nikad iskrenije progovorio o Novaku Đokoviću!

Noletova majka Dijana, u međuvremenu, gostovala je u emisiji "Dok anđeli spavaju" gde je otkrila da Novakova i Jelenina deca nisu krštena. Ipak, za tako nešto postoje racionalni razlozi.

ĐOKOVIĆI SU VERNICI, ALI SU IM DECA NEKRŠTENA! Evo zašto Novak i Jelena nisu krstili Stefana i Taru!

EPA

 

- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega - započela je Dijana u pomenutoj emisiji i dodala:

- Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže "kada budu mogli da shvate čin krštenja" . On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading