ŠMEKERSKA PORUKA IZ NADALOVOG TIMA! Rafin trener nikad iskrenije progovorio o Novaku Đokoviću!
EPA/ Yoan Valat

On je bio iskren i osvrnuo se na situaciju u borbu za večnost.

-  Pre dva meseca rekao bih da je Rafa u toj trci u teškoj poziciji. Sada ću reći da su njegove šanse sa Novakom 50-50. Za Rodžera će biti teško s obzirom da nije dugo igrao i da je stariji. Znamo da je Novaku ostalo više sezona da odigra. Videćemo šta će se desiti, za Rafu bi bilo veoma dobro da uzme naredni Rolan Garos - rekao je Rođ.

Nastavio je u istom ritmu.

- Đoković ima i taj problem da nije vakcinisan, što je za poštovanje. Problem za njega će biti ako ne bude mogao da igra na grend slemovima. Sada ne može da igra u Njujorku, gde je oduvek voleo da igra. Možda čeka promenu pravila, ko zna. Biće to njegova odluka u svakom slučaju - kazao je Rođ.

OVO MU SE NIJE SVIDELO! Novak i Vajda su ispisali istoriju, a zbog jednog poteza sve je moglo da bude drugačije!

Otkrio je da Nadal ne razmišlja mnogo o budućnosti.

- Rafa nije u tom stanju da planira veći broj turnira da bi jurio prvo mesto. To je tu, nadohvat ruke, ali to nije stvarno njegov cilj, radije je to posledica svega. Mislim da broj jedan više nije prioritet ni za Rafu, ali ni za Novaka i Rodžera. To je pitanje grend slem titula. To je veliki izazov, zbog toga je Rafa najviše uzbuđen. To je prioritet i da sastavi dobru sezonu.

Nadal će pažljivo planirati raspored za nastavak sezone. 

- Sezona na šljaci zavisiće od američke turneje. Jer može da se desi da dođete u Monte Karlo, imate težak turnir i poželite da preskočite sledeći. Želi da igra što je moguće više na šljaci, ali sa tom logikom da na Roland Garos dođe u što boljoj formi - zaključio je član tima Rafaela Nadala.

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading