Novak i Zlatan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 

Novak Đoković igraće svoj prvi meč u ovoj godini i to na turniru u Dubaiju. Protivnik u prvom kolu, biće mu Italijan Museti, a meč počinje u 17.30. 

Pred učešće na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prvi reket sveta je govorio o velikom rivalu Rodžeru Federeru, ali i velikom prijatelju i fudbaleru Milana, Zlatanu Ibrahimoviću. 

Novaka su pitali i šta misli da li može da stigne rekord Rodžera Federera na ovom turniru. Švajcarac je takmičenje osvajao osam puta.

-To je još na dugom štapu, rekao bih. On je pobedio ovde osam puta. Mislim da sam ja to uradio pet puta. Iskreno, ne znam koliko ću još godina igrati na najvišem nivou i biti jedan od kandidata za titulu. I dalje se osećam dobro, što se tiče renkinga, i dalje sam na vrhuncu igre - kaže Đoković.

NOVAK PRIČAO O IBRI I RODŽERU Federer je osvajao osam puta Dubai, ali ja sam i dalje na vrhuncu igre!

EPA/ NIC BOTHMA

 

 

NOVAK BRUTALNO ODGOVORIO NA PROVOKACIJU! Đoković jednom za sva vremena zapušio usta dežurnim kritičarima!

Odgovorio je i na pitanje da li je redovno u kontaktu sa fudbalerom Milana, Zlatanom Ibrahimovićem.

-U kontaktu sam sa Zlatanom, ali ne sve vreme. Čujemo se povremeno. Recimo da malo četujemo o svemu. Znamo se više od deset ili 15 godina. Naravno da sam njegov navijač i cenim sve što je postigao. Pričamo istim jezikom, naravno da se osećamo bliskim. Da, razmenili smo poruke posle ove australijske situacije. Dao mi je javno podršku, što zaista mnogo cenim. Da, ja sam navijač Milana. Nadam se da ćemo ga opet videti na terenu. Znam da je povređen. Sada je u procesu rehabilitacije. I nadam se da ćemo uzeti Skudeto ove godine - poručio je Novak. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading