O NJEMU BRUJI TENISKI SVET! Oglasio se Australijanac koga sumnjiče da je KUPIO KOVID PASOŠ!
EPA

 

De Minor je na društvenim mrežama naveo da je prvu dozu vakcine primio prošlog leta u Londonu, a drugu u bolnici u Madridu.

TENISKI SVET U NEVERICI! Igrao u Australiji, a slagao da je vakcinisan?!

- Danas su se pojavile vesti da je bolnica pod istragom zbog lažnih kovid pasoša određenim pacijentima. Želim da budem 100 odsto jasan da sam primio drugu dozu i da imam potpuno validnu, tačnu i istinitu evidenciju o vakcinaciji. Svi oko mene, uključujući i moju porodicu su potpuno vakcinisani - rekao je De Minor.

Španska policija je ove nedelje završila drugu fazu istrage, pokrenute u januaru protiv španskog ogranka organizacije koja je obezbeđivala falsifikovane kovid pasoše i PCR testove putem aplikacija za razmenu poruka.

O NJEMU BRUJI TENISKI SVET! Oglasio se Australijanac koga sumnjiče da je KUPIO KOVID PASOŠ!

EPA

 


Istraga je utvrdila da su vođe ove grupe bile stacionirane u Francuskoj.

Ukupno 11 osoba je uhapšeno zbog "falsifikovanja ili korišćenja falsifikata", a još oko 2.200 ljudi je pod istragom da su na prevaru pribavili kovid propusnice.

- Nisam ni na koji način 'pod istragom' kako se sugeriše, a moje ime je povezano sa ovom pričom samo zato što sam bio pacijent u bolnici (kao i hiljade drugih) - naveo je De Minor.

Istraga je u toku, a završna faza biće usmerena na hapšenje glavnih članova organizacije.

De Minor je u januaru učestvovao na Australijan openu gde je vakcinacija protiv korona virusa bila obavezna, zbog čega je prvi teniser sveta Novak Đoković isključen sa turnira i deportovan iz zemlje.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading