TENISKI SVET U NEVERICI! Igrao u Australiji, a slagao da je vakcinisan?!
EPA-EFE/VICKIE FLORES

 

Država koja je političkim procesom deportovala Novaka Đokovića zbog toga što nije vakcinisan, sada bi mogla da se susretne s velikim skandalom, jer se radi o njihovom teniseru Aleksu de Minoru!

Prema informacijama do kojih je stigla španska "Telemadrid", australijski teniser i trenutno 32. igrač sveta, nalazi se na listi među 2.200 ljudi koji su platili da dobiju lažni Kovid pasoš!

Kako javlja pomenuta španska televizija, oni su imali u vidu spisak imena ličnosti koje su navodno platile da bi dobile lažan kovid pasoš, kako ne bi morali da se vakcinišu.

Prema ovoj regionalnoj TV stanici, policija istražuje da li su ključevi medicinskog osoblja bili korišćeni za vakcinacijski kontrolni sistem. Ukoliko se potvrdi da su oni koji se nalaze na listi zaista koristili lažne kovid pasoše ili lažne PCR testove, mogli bi da se susretnu sa ozbiljnim kaznama.

Aleks de Minor je australijski teniser čija je majka iz Španije, a otac iz Urugvaja. On je nastupio u januaru na Australijan openu, na kojem učešće nije bilo moguće za nevakcinisane tenisere. Stigao je do četvrtog kola, gde ga je savladao Italijan Janik Siner.

SVE OČI SU UPRTE U DUBAI Evo kada će Đoković saznati imena prvih rivala posle deportacije!

Ukoliko se ispostavi da je De Minaur učestvovao na Australijan openu sa lažnim podacima, biće to još jedan u nizu skandala u Australiji nakon njihovog sramnog deportovanja Novaka Đokovića. 

Na pomenutoj listi se nalaze i poznati pevači, nekoliko glumaca, dok "Telemadrid" navodi i da bi uskoro listi moglo da bude dodato ime jednog dosta poznatog fudbalera. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading