RAFA STRAHUJE OD NOLETA: Mislim da 21. titula neće biti dovoljna za rekord!
AP Photo/Andy Brownbill

Rafael Nadal, šampion ovogodišnjeg izdanja Australijan opena, trenutno se nalazi u svojoj teniskoj akademiji u Manakoru gde je održao konferenciju za medije, na kojoj je odgovarao na brojna pitanja.

Jedno od najznačajnijih je bilo ono o GOAT trci sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom po broju grend slem titula, pošto Španac sada ima jednu više. 

-Ne znam koliko ću na kraju imati. O tome nisam razmišljao do skoro, već samo da igram tenis. Moji pogledi se ne menjaju. Voleo bih da budem taj sa najviše grend slem titula, ali nisam opterećen time, niti me dotiče - rekao je Nadal.

BRUTALAN ŠAMAR AUSTRALIJANCIMA Svetski šampion bojkotovao finale Australijan opena zbog Đokovića? (VIDEO)

Španac veruje da će trka za rekord po broju osvojenih grend slemova tek sada da bude još uzbudljivija. Svestan je i Rafa da će srpski teniser da odgovori i osvoji još nekoliko najvećih teniskih turnira do kraja karijere.

RAFA STRAHUJE OD NOLETA: Mislim da 21. titula neće biti dovoljna za rekord!

AP Photo/Hamish Blair

 

 

- Mislim da 21. titula neće biti dovoljna za rekord. Federer, Đoković i ja smo postigli više nego što smo sanjali kao deca. Ko je najbolji? Živim normalno, ne razmišljam o susednim vratima - rekao je Nadal smatrajući da samo gleda sebe, a ne šta će Novak uraditi na grend slem turnirima.

Naredni grend slem igra se na Rolanu Garosu u Parizu od 22.maja do 05.juna na kome Đoković brani titulu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading