HIT! Đokovićeva obožavateljka za Alo! o ogrlici koju je darovala najboljem teniseru sveta tokom US Opena prošle godine
Printscren Instagram Privatna arhiva

Ne morate poznavati Novaka Đokovića da biste videli koliko je sjajna osoba, a danas vam donosimo jednu interesantnu priču koja će vam to iznova potvrditi. Malo pretraživanja po društvenim mrežama dovelo nas je do podatka o poreklu zanimljive ogrlice s likom vuka koju je Novak Đoković nosio ovih dana u Beogradu.

Ako ste pomislili da je u pitanju neki skupoceni dizajnerski komad nakita od nekoliko hiljada evra, prevarili ste se. Nole oko vrata zapravo nosi poklon koji je dobio od fanova, vredan nekoliko dolara!

Padma Rajan iz Džeksonvila na Floridi potpuno je zanemela kada je pretražujući vesti o Novaku na internetu ugledala na našem portalu paparaco sa ogrlicom koju je ona dala najboljem teniseru sveta prošle godine na US Openu.

HIT! Đokovićeva obožavateljka za Alo! o ogrlici koju je darovala najboljem teniseru sveta tokom US Opena prošle godine

Printscren Instagram Privatna arhiva

 

 

- Skoro sam zaplakala kada sam na Alo.rs prvi put ugledala sliku Noleta sa ogrlicom. Oborilo me je s nogu to što najveći teniser svih vremena nakon svih ovih meseci nosi poklon koji sam mu dala. Ne mogu da pronađem reči da vam opišem koliko sam bila dirnuta njegovom ljubaznošću i velikodušnošću. Oduvek je svoje fanove tretirao na poseban način, tako divno i iskreno - otkrila nam je Padma i ispričala nam kako je zajedno sa još nekoliko velikih Đokovićevih fanova došla na ovu ideju.

- Ideja je potekla od Kataline, Vinaja, Silvine i mene. Naručila sam s Amazona dve različite ogrlice sa priveskom vuka, ovu koju je nosio izabrala sam zbog natpisa. Upakovala sam je u posebnu torbicu sa natpisom „Energija vuka“ sa jedne i „Novak“ sa druge strane.

Nije bilo lako predati poklon Novaku, ali Padma je bila uporna.

- Imali smo sreće da uspemo da ga dostavimo. Jednostavno, sve se poklopilo. Nekoliko dana sam vrebala ispred studija ESPN na stadionu „Artur Eš“ da vidim da li će Nole doći tamo na intervju. Postavljala sam i Instagram priče o tome da želim da mu dam poklon. Jednog dana se pojavio Nole i mahnuo mi je dok je prolazio. Nakon intervjua sišao je pravo do nas usred gomile i obezbeđenja, a ja sam se spremila da mu predam torbicu s ogrlicama. Pokazao je Eleni, svom PR-u, da dođe i uzme kesicu. Onda nam je poslao zagrljaj, zahvalio se i otišao da daje autograme. Bilo je uzbudljivo!

Za kraj Padma je Noletu poslala posebnu poruku.

- Nole, prizovi energiju vuka i nastavi napred! Idemoooo - rekla je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading