PONOVO PROGOVORIO O NOVAKU! Evo šta je o Srbinu rekao prvi čovek Australijan Opena!
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Krejg Tajli je priznao da je skandal oko odbijanje vize Novaka Đokovića, zasenio prvi grend slem u sezoni.

- Ono za čim žalim je da imamo 256 igrača u glavnom i 256 u žrebu kvalifikacija, i odgovor koji dobijamo od njih je ih je sve to što se dešavalo, odvlačilo od turnira. Žalim što su te okolnosti (oko Đokovića) prouzrokovale odvlačenje pažnje. Ne samo igračima, već svima. Da, žalim za tim i uskoro ćemo o svemu pričati i naučiti lekcije iz svega, kako bismo napravili prilagođavanja ili promene koje su neophodne za 2023. godinu - rekao on za agenciju AAP.

PREŠAO SVE GRANICE MRŽNJE! Crnogorski političar zatražio da Novaku bude zabranjen ulazak u državu!

Ipak nije se izjasnio čija je krivica za situaciju koja se desila prvom teniseru svetu.

PONOVO PROGOVORIO O NOVAKU! Evo šta je o Srbinu rekao prvi čovek Australijan Opena!

EPAZ/ JOEL CARRETT

 

 

- Fer je reći da su svi bili posvećeni tome da urade pravu stvar kako bi se događaj održao i to uključuje sve forme vlade i nas u Tenis Australija. Nijednom nismo odustali od principa sigurnosti za sve. Da, bilo je odvlačenja pažnje igračima i neke će se lekcije naučiti. Ali oporavili smo se i isporučili veliki događa - dodao je.

Takođe ne želi da se izjasni da li Đoković zaslužuje izvinjenje što mu je  dato uverenje da će mu biti dozvoljeno da igra, kroz formu medicinskog izuzeća.

- Pričam sa stanovišta Tenis Australija. Ima tu lekcija za sve nas i počevši od utorka sledeće nedelje, definitivno ćemo sagledati sve što smo uradili, kao što radimo svake godine. Šta smo uradili dobro? Šta nije bilo dobro i onda ćemo krenuti sa pripremom za 2023. Gledajući u budućnost, daćemo ocenu na vreme. U ovom trenutku, koncentrisani smo na nastavak turnira i da se ne vraćamo na sve što se dogodilo - zaključio je Tajli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading