NOVAK ĆE MORATI DA URADI NEŠTO ŠTO NE ŽELI! Mats Vilander ima VAŽNU poruku za Đokovića!
EPA

Srpski teniser Novak Đoković više nije u Australiji. Prvi reket sveta napustio je Melburn nakon presude i naređenja o deportovanju i trenutno je na putu za Dubai odakle će kasnije najverovatnije krenuti ka Srbiji.

SRPSKI TENISERI SPREMAJU OSVETU! Oglasio se Miomir Kecmanović i poslao MOĆNU poruku! (FOTO)

Nekada jedan od najvećih Novakovih kritičara, čuveni teniser, a sada analitičar Mats Vilander prokomentarisao je poslednja dešavanja u Melburnu i istakao da će "Đoković morati da uradi ono što ne želi", verovatno aludirajući na vakcinaciju.

NOVAK ĆE MORATI DA URADI NEŠTO ŠTO NE ŽELI! Mats Vilander ima VAŽNU poruku za Đokovića!

EPA

 

- U šoku sam. Novaku svaka čast za sve što je pokušao, ali istovremeno mogu da kažem da sam znao da su mu šanse da zaigra u Australiji male - počeo je legendarni švedski teniser.

- Da li je odluka Suda pravedna? Mislim da jeste. Milioni ljudi su umrli od koronavirusa širom sveta. Australijanci su toliko propatili... I fizički i psihički. Ne mogu da zamislim kako je Novaku sada i kroz šta prolazi. To je njegov omiljeni turnir i nameravao je da pokuša da ga osvoji po deseti put, da uzme 21. grend slem, čime bi pretekao Federera i Nadala. Sada je njegova karijera u pitanju. Možda će morati da uradi nešto što ne želi - zaključio je Vilander.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading