SRPSKI TENISERI SPREMAJU OSVETU! Oglasio se Miomir Kecmanović i poslao MOĆNU poruku! (FOTO)
AP Photo/Manu Fernandez

 

Srpski teniser koji je trebalo da bude prvi rival Novaka Đokovića u Australiji Miomir Kecmanović oglasio se nakon odluke da Nole bude deportovan.

ZBOGOM, AUSTRALIJO! Đoković napustio Melburn! (FOTO)

Mladi teniser ističe da je srpski tim u Melburnu ogorčen nakon dešavanja prethodnih dana i da je sada na njima da na neki načen osvete Đokovića i pruže što bolje partije.

- Gorka pilula je popijena, a da turnir nije ni počeo! Ne mogu ni da zamislim kako se Novak oseća, kroz šta je prošao poslednjih deset dana... Jako sam se radovao da ću imati čast da na centralnom terenu Rod Lejver arene otvorim ovogodišnji turnir sa prvim igračem sveta - napisao je Kecmanović i dodao:

- Nažalost, ono o čemu sam razmišljao poslednjih sedam dana od trenutka kada je žreb napravljen sada nema nikakvog smisla. Naša mala srpska ekipa ovde u Melburnu ogorčena je i razočarana i mislim da se sada treba dodatno potruditi, i svojim igrama na neki način osvetiti našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovde. Ja verujem da ćes osvojiti još grend slemova i da te ovo neće sprečiti u stvaranju istorijskog uspeha. Svi smo uz tebe - zaključuje srpski teniser.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miomir Kecmanovic (@miomirk)

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Lili

16.01.2022 14:59

@Raka - Tako je. Kako očekivati da bilo koji teniser stane uz Noleta i bojkotuje AO kad naši prvi to ne rade?

Dijaspora Iz Njemacke

16.01.2022 16:35

@Raka - TREBA SVI NASI SPORTISTI DA NAPUSTE ODMAH AUSTREALIJU,ODMAH,ODMAH.! SVI ZA JEDNOGA JEDAN ZA SVE.!!! TO BI BILO DRUGARSKI I PATRIOTSKI!

Nolic

16.01.2022 19:43

@Dijaspora Iz Njemacke - To moze samo neko da kaze ko nema Pojma kako funkcionisu te organizacije. Oni imaju ugovor sa ATP, ITF, DEVIS KUPOM, sa organizatorima, sa investorima, sa razlicitim reklamama koji nisu iz teniskog sveta, humaniternim organizacijama, proizvodzacima opreme, obavezom drzave,.... Hocete li vi tu ostetu (verovatno milioni) da platite? Bojkotom bi sebe sa drugih tunira izbacili mozda i za duze vreme! Uvek se nadju neki pametni ljudi koji misle da se moze bojkotom nesto uspeti! Sa bojkotom sam sebe kaznis! Tako smo i Kosovo gotovo izgubili. Dok ti kazes da neces u tome da ucestujes oni odlucuju o tvojoj sudbini.

Sasa

16.01.2022 15:14

Pa vi da ste ljudi,vi bi napustili turnir i vratili se kuci...bojkot turnira...to je jedino resenje

Beli

16.01.2022 16:15

Demonstrativno napustite AO i onako ispadate u prvom kolu. Ovako bi vas svet bar po nečemu zapamtio i pričao o vama!!! 🤔🤔🤔

Dejan

16.01.2022 16:34

Cuj pruzi ce partije da je covek ne bi ni igrao cekao bi da pocne mec okrenuo se i otisao tako bi ja podrzao Novaka a ne ta fora kao pruzi ce partije ajde pustite te fore zaboli vas za ovu pricu .

Anđelka Novi Sad

16.01.2022 19:53

Sramota i nepravda.Đokovic br.1za nas zauvek

Bumbum Bobelle

16.01.2022 20:07

Ja bi napustio, ja nebi otisao, ja bi... Da, oz tvoje fotelje i bez ikakve odgovornosti. Oni imaju desitine ugovora i satim bi sami sebi ogromnu stetu nanela ali i drigim srpskim igračima kao i srbiji. Verujem da ce ostali srpski igracu sve od sebe da daju da osvete na bilo koji nacin noleta bilo to borbo, jednom poenom ili pobedom vise, gestom, porukom... Sve je to na neki nacin odveta! samo igrati za njega je vec osveta. Publika ce biti protiv svakoga srbina, to se mora prvo izdrzati. Bojkot nije osveta nego najgora akcija ali i najlaksa. Sa bojkotom bi im samo uslugu napravio! Dosta mi ovih koji svakoga i sve kritikuju i imaju najbolje ideje. Ja bi...! Ajde druze uradi nesto da vidimo sta mozes!