HAOS UŽIVO U PROGRAMU! Nik Kirjos odlepio, pokazivao SREDNJI PRST, pa poručio: Ako se to desi, Đoković će postati ZLIKOVAC! (FOTO)
youtube/No Boundaries podcast/printscreen

Došlo je poslednje vreme i jasno je svima koliko je sati kada je Nik Kirjos stao u odbanu našeg Novaka Đokovića. Iako je više putao rekao da nije fan srpskog asa, čak ga i u nekoliko navrata vređao, jasno je "nevaljalom dečku tenisa" da je sve ovo jedna velika farsa.

KONAČNO SU SVE PRIZNALI! Australijanac otkrio pravu istinu!

NOVAK JE NA ISTOM SPRATU SA KRIMINALCIMA I ZARAŽENIMA! Pakao "zatvora" u kom se Novak nalazi, ovo je prava istina! (FOTO)

Kirjos je bio gost jednog podkasta gde je pričao o tome šta će se desiti ako Noletu bude dozvoljeno da igra u Melburnu.

HAOS UŽIVO U PROGRAMU! Nik Kirjos odlepio, pokazivao SREDNJI PRST, pa poručio: Ako se to desi, Đoković će postati ZLIKOVAC! (FOTO)

EPA/JOSE MENDEZ

 

- Smejao sam se tome, iskreno. Biće je**no ljut. Ako mu na kraju dopuste da igra, biće je**no teško da ga iko pobedi. Ako bude mogao da igra, ne bih želeo da igram protiv njega! - urlao je i gestikulirao Nik Kirjos kako bi se tresao kada bi video da je naredni protivnik Đokovića na žrebu:

- Nemam dilemu da će Novak tada postati zlikovac na terenu, ali ja ne želim da učestvujem u tome. Uplašio bih se, tresao bih se. Ako pobesni pokazivaće im srednji prst (pokazao je to i bukvalno Nik Kirjos prim. aut.). Da li može tokom čitave nedelje da bude zlikovac? Šalite se! Ma nema tu nikakvih problema, ne bih smeo da igram protiv njega... - poručio je Nik Kirjos koji je tako iznenada stao na stranu srpskog asa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading