NOVAK JE NA ISTOM SPRATU SA KRIMINALCIMA I ZARAŽENIMA! Pakao "zatvora" u kom se Novak nalazi, ovo je prava istina! (FOTO)
EPA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već treći dan nalazi se zatvoren u četiri zida u hotelu "Park" u Melburnu. Iako zvanično hotel, ova zgrada je daleko od toga. 

KONAČNO SU SVE PRIZNALI! Australijanac otkrio pravu istinu!

Kako ga mnogi nazivaju "zatvor", s pravom, ovaj objekat niko od nadležnih organa ne želi da predstavi u pravom svetlu.  "Televizija srpske dijaspore" u Australiji napravila je prilog o dešavanjima u i van hotela.

NOVAK JE NA ISTOM SPRATU SA KRIMINALCIMA I ZARAŽENIMA! Pakao

EPA

 

- To nije hotel, već zatvor. Tamo nema recepcije, morate da se najavite pet dana pre dolaska da bi vam uopšte i odobrili da uđete. Ljudi sa kojima sam bio u kontaktu, a koji su u prethodna dva dana ulazili unutra rekli su mi da je Novak Đoković smešten na istom spratu zajedno sa kriminalcima i zaraženima od korone - rekao je sagovornik.

Jasno je da se Đoković nalazi u užasnom položaju. Nije mu dozvoljeno da izlazi na terasu, smešten je iza četiri zida i tu provodi dane, a čeka ga još više od 24 sata u "zatvoru".

- Novak je od federalnih vlasti dobio vizu pre leta, a onda kada je sleteo u Melburn odlučili su da mu je ponište. To je sve politička farsa. Đoković nije uradio ništa loše. Sada on ispada "žrtveni jarac" sistema i ove države. Nisu želeli da izdvoje nikoga od preostalih 25 tenisera koji su tražili izuzeće. Želeli su Novaka jer je on najbolji, želeli su da pokažuju silu tako što će njega mučiti.

NOVAK JE NA ISTOM SPRATU SA KRIMINALCIMA I ZARAŽENIMA! Pakao

Facebook/Televizija srpske dijaspore

 

Podsetimo, češka teniserka Renata Voračova deportovana je ove subote, dan nakon što je prebačena u isti smeštaj gde i Novak. 

Đokovića u ponedeljak od 10 časova po lokalnom vremenu očekuje suđenje nakon kog će sve biti jasnije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading