VELIKI NAVIJAČ ĐOKOVIĆA S PROTESTA IZ MELBURNA ZA ALO!: Australijo, stidi se!
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Oni su želeli da se Novak Đoković ne oseća usamljeno na Božić, pa su se potrudili da ih daleko čuju. Ispisali su brojne poruke podrške, a igrali su i kolo i pevali ogrnuti zastavama Srbije.

SVI SU ČEKALI DA SE ON OGLASI! Glavni kritičar Novaka Đokovića konačno progovorio o dešavanjima u Australiji!

Među srpskim navijačima koji su ogorčeni zbog toga što je Đoković pritvoren je i veliki Novakov navijač Vladan Rovčanin, koji ga prati od 2009. godine na velikim turnirima.

VELIKI NAVIJAČ ĐOKOVIĆA S PROTESTA IZ MELBURNA ZA ALO!: Australijo, stidi se!

Alo.rs

 

On je za Alo! izjavio da je veoma potresen zbog svega što se dogodilo Đokoviću u Australiji.

- Nažalost, nije prvi put da je vlada Australije napravila skandalozne greške. Jern Ucon je danski arhitekta koji je projektovao Sidnejsku operu i proteran je sa projekta, a nakon toga nikada ga više niko nije video. Novak Đoković je postigao najveći uspeh u teniskoj istoriji dugoj 114 godina devetostrukim osvajanjem Australijan opena, a ovaj Božić provodi u emigracionom pritvoru. Koristim priliku da australijskoj javnosti ukažem da postoje stvari zbog kojih su i te kako nezahvalni i čega treba da se stide! Podrška najvećem među najvećim kada fizički pokušavaju da ga spreče, kad već ne mogu sportski! - poručio je Rovčanin, uz transparent podrške za Novaka u Melburnu koji je istakao sa ćerkom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading