NOVAČE, MOLIM TE, VAKCINIŠI SE! Nekadašnji Đokovićev čovek od poverenja poslao poruku Đokoviću! (FOTO)
EPA/ MADE NAGI

Nekadašnji trener Novaka Đokovića i čuveni teniser Boris Beker oglasio se povodom dešavanja u Australiji. Nemac je imao šta da poruči srpskom asu, a mnogi su se iznenadili njegovim savetom.

ANA IVANOVIĆ SE OGLASILA! Usred haosa u Australiji, srpska teniserka poslala MOĆNU poruku! (FOTO)

ISPLIVAO DOKAZ KOJI SVE POTVRĐUJE! Poznato ko je kriv za skandal u Australiji!

Beker je zamolio Novaka da se vakciniše i tako olakša pre svega sebi.

- Dugo ga znam, radili smo zajedno, bliski smo. Njega posmatram kao člana porodice. U ovom trenutku je jasno da pravi veliku grešku, praktično sam sebe zaustavlja u pohodu na titulu najboljeg tenisera u istoriji - rekao je Beker.

EPA/GERRY PENNY

 

Nemac kaže da dovoljno dobro poznaje Đokovića i da je Srbin jako tvrdoglav.

- Nisam mogao da razgovaram sa njim, ali moja poruka je da se vakciniše, mada ne verujem da će me poslušati. On ima jaku volju, ali može da se desi da se okrene iza sebe za deceniju i shvati da je napravio veliku grešku. Nije samo u pitanju Melburn. Ovo je nova stvarnost, živimo u drugačijem svetu i teško je videti da će moći da funkcioniše kao profesionalni teniser i obilazi svet, a da nije vakcinisan - zaključio je Beker.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (2)

Loading
Петар

07.01.2022 17:38

Из Свемира се види да је то класична навлакуша. Птичица је улетела у кавез и сада могу да му раде шта год хоће. Могу да га заразе нечим, да му ставе нешто у храну, итд. па да се то испољи за недељу дана, месец или пола године. Више није важан АО плашим се за Новаково здравље.

Zora

07.01.2022 17:51

Dal se vakcinisali Nadal i Rodzer? Prvo njih kontrolise pa njega