ĐOKOVIĆ SE VAKCINISAO? Oglasio se čovek čije su reči uzburkale svet tenisa!
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Svet tenisa ove srede bruji o potvrdi da se Novak Đoković prijavio za predstojeći Australijan open. Dok pojedini traže opravdanja u tome da je Nole pronašao poseban način kako bi igrao u Melburnu, jedan čovek je siguran da se prvi reket sveta vakcinisao.

A ZA NOVU GODINU - NOVAK ĐOKOVIĆ! Srpski teniser na terenu 1. januara!

Zamenik premijera Viktorije Džejms Merlino ističe da ne postoji nikakva "rupa u zakonu" ili bilo kakav drugačiji način da Novak zaigra u Australiji osim da se vakciniše ili da to planira da uradi pre dolaska na prvi grend slem u sezoni.

ĐOKOVIĆ SE VAKCINISAO? Oglasio se čovek čije su reči uzburkale svet tenisa!

EPA-EFE/JUANJO MARTIN

 

- Svi se raduju Australijan openu i svi koji budu prisustvovali - gledaoci, igrači, zvaničnici, osoblje, očekuje se da svi budu potpuno vakcinisani. To su pravila. Medicinska izuzeća su upravo to, to nije "rupa u zakonu" za privilegovane tenisere. To je medicinsko izuzeće u izuzetnim okolnostima, ako imate akutno zdravstveno stanje.

- Moje gledište i mišljenje svih Viktorijanaca, očekivanje svih Viktorijanaca je, da svi koji prisustvuju Australijan openu - igrači, gledaoci, osoblje, zvaničnici, treba da budu potpuno vakcinisani.

Dakle, da li je ovo dokaz da se Nole vakcinisao?

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

08.12.2021 15:57

Ne razumem sta i da jeste i da nije. Sto toliko forsirate tu pricu...