NOLE EKSPRES SAOBRAĆA PO REDU VOŽNJE! Đoković rutinski savladao Rubljova i plasirao se u polufinale Završnog mastersa! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Nikada pre se Novak Đoković nije sastao sa Andrejom Rubljovim, a premijerni duel dvojice tenisera ide onom iskusnijem, naravno, Noletu.

Prilično lako, bez mnogo muke i posle svega 69 minuta Nole je overio prolaz među četiri najbolja u Torinu. Nakon što je savladao Kaspera Ruda, isto je učinio i protiv mladog Rusa.

SKANDALČINA SVETSKIH RAZMERA! ATP PONOVO PONIŽAVA NOVAKA! Sada je sve jasno - žele da unište Đokovića! (FOTO)

NOVAKU SE OTVARA PUT DO TITULE! Stefanos Cicipas se povukao sa Završnog mastersa!

Ruljov je krenuo furiozno i odmah uzeo brejk Srbinu, ali je od tada na terenu postojao samo jedan igrač koji se za sve pitao - Novak. Odmah je Đoković uzvratio, izjednačio, poveo i rutinski priveo posao kraju.

NOLE EKSPRES SAOBRAĆA PO REDU VOŽNJE! Đoković rutinski savladao Rubljova i plasirao se u polufinale Završnog mastersa! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Sjajno je našeg asa služio servis na ovom meču. Uspeo je da odservira čak 14 asova (naspram šest rivala), a uz procenat od preko 87 odsto poena na prvi servis jasno je da je Đoković odigrao još jedan sjajan meč.

 

 

Cicipas je nešto ranije ove srede odustao od turnira pa će Đoković igrati protiv Kamerona Norija u meču koji neće imati preterani rezultatski značan jer je Nole svakako obezbedio prvo mesto. Ostaje da se vidi ko će mu biti rival u polufinalu, a najverovatnije da ga tamo čeka Aleksandar Zverev.

 

ĐOKOVIĆ - RUBLJOV 2:0 (6:3, 6:2)

6:2 - KRAJ! Đoković ide u polufinale!

5:2 - Idemoooo! Đoković upisuje i drugi brejk u ovom setu, četvrti na meču. Bez mnogo muke dolazi na gem do pobede, a upravo će servirati.

4:2 - I više nego siguran Đoković na svoj servis. Praktično od prvog gema na meču Srbin bez greške. Uz 10. as Nole dolazi na dva gema do trijumfa.

3:2 - Sada nešto bolji gem Rusa, možda i najsigurniji od početka meča. Još uvek se ne predaje Rubljov.

3:1 - Prvi gem koji neki od dvojice tenisera dobijaju bez izgubljenog poena. Đoković potvrđuje brejk i sada je za još jedan korak bliže pobedi.

2:1 - Brejk! Nestvaran gem našeg tenisera, morao da se završi oduzetim servisom. Nekoliko nestvarnih poena Đokovića i bez sumnje nazanimljiviji gem na meču do sada! Nole grabi ka pobedi.

 

 

1:1 - Odlično, zaista odlično služi servis našeg tenisera. Ima Đoković već devet asova uz preko 80 odsto ubačenog prvog servira. Lako je sada stigao do izjednačenja.

0:1 - Rubljev se mučio, ali i upisao prvi servis gem u drugom setu. Brzo se oporavio Rus od izgubljenog seta.

PRVI SET:

6:3 - To je to! Novak osvaja prvi set! Još jedan do polufinala!

 

 

5:3 - Bravo, Nole! Evo i dugo čekanog brejka za sada već ozbiljno vođstvo Srbina. Novak će servirati za vođstvo u setovima.

4:3 - Nastavlja se rezultatska klackalica u prvom setu. Novak ne dozvoljava rivalu da mu pripreti, ali i Rus deluje odlično za sada.

3:3 - Ne predaje se ni Rubljov tek tako. Odličan gem mladog Rusa za novo izjednačenje. 

3:2 - Odlični servisi Novaku ozbeđuju novi gem, bilo je 40:40, ali se izvukao srpski as.

NOLE EKSPRES SAOBRAĆA PO REDU VOŽNJE! Đoković rutinski savladao Rubljova i plasirao se u polufinale Završnog mastersa! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

2:2 - Imao je Đoković brejk šansu u četvrtom gemu, ali je nije iskoristio. Upisuje i Rubljev prvi servis gem uz dosta muke.

2:1 - Novak upisuje i prvi servis gem na meču. Sada to već izgleda dosta bolje. Prilično dobri servisi prave problem mladom Rusu.

1:1 - Bravo, Nole! Odmah stiže odgovor Đokovića i ri-brejk.

0:1 - Nije dobro počelo po Novaka. Nekoliko grešaka doveli su do ranog brejka Rubljova.

14.11 - Meč je upravo počeo, prvi servis za Novaka!

13.55 - Meč uskoro počinje, igrači upravo izlaze na teren.

 

 

13.36 - Kao što smo i pomenuli, Novak i Andrej se do sada nikada nisu sreli na zvaničnim, ali i nezvaničnim mečevima. Nadamo se da će Đoković i protiv ruskog igrača započeti sa pozitivnim skorom.

13.25 - Dok čekamo početak Novakovog meča stiže nova infomarcija iz Torina. Stefanos Cicipas je odustao od daljeg turnira. Više o tome OVDE.

13.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču drugog kola grupne faze Završnog mastersa u Torinu između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Italije.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading