SKANDALČINA SVETSKIH RAZMERA! ATP PONOVO PONIŽAVA NOVAKA! Sada je sve jasno - žele da unište Đokovića! (FOTO)
EPA

Da, svima nam je jasno da gotovo svi svetski mediji, teniske organizacije... pokušavaju da na razne načine izbace iz koloseka najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta, Novaka Đokovića. 

Međutim, u poslednje vreme ATP je taj koji prednjači u ovoj trci. Ko stoji iza podlih planove i udaraca "ispod pojasa" nije poznato, mada postoje razne spekulacije.

SLIKA KOJA ĆE ODUŠEVITI NOVAKOVE NAVIJAČE! Đokoviću u Torino stigla velika podrška, sa njim je nepobediv! (FOTO)

Od kako je Đoković osnovao PTPA (Organizacija za pomoć teniserima), tada su krenuli žestoki udari na Novaka. Jasno je da mu ne mogu ništa jer dominira gde god se pojavi, ali pokušavaju na sve načine da ga ponize.

SKANDALČINA SVETSKIH RAZMERA! ATP PONOVO PONIŽAVA NOVAKA! Sada je sve jasno - žele da unište Đokovića! (FOTO)

EPA/ IAN LANGSDON

 

Vratićemo se na 2019. godinu kada je ATP objavio listu velike trojke i njihovih trofeja i tada napisao kako se "Nole primakao Federerovom rekordu po broju masters titula".

 

 

A sada ćemo brzo da se vratimo na najnoviju objavu ATP ovog tipa, nakon što je Đoković podigao trofej u Parizu i zvanično prestigao Rodžera.

 

 

Primećujete nešto? ATP je odlučio da odjednom među bitne trofeje uvrsti i one osvojene na Olimpijskim igrama. Iako to do sada nikada nisu činilo, sada su odlučili da je to postalo važno. Baš onda kada je Đoković uspeo da poobara sve moguće rekord. 

NOVAK PROGOVORIO O SUKOBU SA ATP! Srbinove reči odzvanjaju planetom!

Na ovaj način žele da daju na važnosti Federeru koji odavno više nije "onaj Federer", a jasno je da nikada više neće biti.

Izgleda da im je baš teško da se pomire sa činjenicom da Srbija ima najboljeg ikada.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vuk

13.11.2021 10:53

Nole, živio Srbine, Nole tebe Srbi vole, psi laju vetar nosi.

Ruzica

13.11.2021 13:29

Novak je najbolji teniser sveta za sva prosla sadasnja i buduca vremena. To znaju svi e szo dusmani u to ne zele da veruju to je njihov problem.