ON JE VEĆ OTPISAO FEDERERA! Jedan od najtalentovanijih tenisera današnjice uporedio Đokovića i Nadala
Foto: Alo!

Mnogi su mišljenja da je završena era "velike trojke". Rodžer Federer i Rafael Nadal muku muče sa povredama i pitanje je hoće li biti u stanju da ikada više budu konkurentni na grend slemovima.

Sa druge strane, Novak Đoković iako ima 34 godine gotovo da je nedodirljiv na najvećim turnirima. Ove godine je osvojio Australijan Open, Rolan Garos i Vimbldon, dok je na US Openu poražen u finalu od Danila Medvedeva. 

Talentovani finski teniser Emil Rusuvuori uporedio je Nadala i Đokovića.

- U poslednje dve godine često sam trenirao sa Nadalom na Majorci. Uspevao sam da saznam nove stvari. Prvi put sam bio jako nervozan, ali sam davao sve od ebe. Rafa vas tera da udarate lopticu više i jače nego bilo koji drugi igrač. Ima veliko iskustvo, može puno da se nauči od njega čak i samo gledajući - rekao je Rusuvuori. 

- Njegov pristup treningu je nešto izvanredno - nastavio je da hvali Nadala 22-godišnji Finac.

Ističe da je Novak apsolutni šampion.

- Novak Đoković je takođe jako fin i profesionalan. Lopticu udaraca čistije nego Španaca. Ne daje previsok tempo treninzima, ali još uvek govorimo o apsolutnom šampionu - objasnio je Rusuvuori.

Novak, Rodžer i Rafa imaju po 20 grend slem titula, dok je Đoković rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading