SMEČ U GLAVU! Anonimni teniser sramno udario na Novaka, a onda mu je legenda brutalnim odgovorom zapušila usta za sva vremena
EPA

Polemika oko toga da li je Novak Đoković bio loš u finalu US opena zbog sebe ili zbog fenomenalne partije Danila Medvedeva stigla je i do Australije.

 

- Džoker-"čouker". Uplašio se uspeha. Svi su bili na visini zadatka u finalu USO, osim njega. Sve vreme je bio "ravna linija". Loš rad nogu je odao da nije mentalno na potrebnom nivou. Bio je to najgori meč njegove karijere - napisao je na mrežama Australijski teniser Vil Svonton.

Usledio je brutalan odgovor Toda Vudbridža.

- Apsolutno je apsurdno reći tako nešto. Apsolutno smešno. Da li se šalite? Ono što je on uradio je epsko dostignuće. Da li je igrao najbolje što može u finalu? Nije. Međutim, razlog za to nije strah. Imao je tri meča zaredom protiv Beretinija, Zvereva i Medvedeva. Teško je uopšte shvatiti koliko je ogroman njegov uspeh. Dobio je najteži mogući žreb. Ne možete kritikovati čoveka koji je pobedio na 27 od 28 mečeva na grend slem turnirima - brutalno je odgovorio osvajač 16 grend slem pehara u dublu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jeka

16.09.2021 17:07

Novak najbolje dete sveta nemoze mu niko nista srećno novace mnogo i mnogo životnih uspeha samo napred Najbolji si