DA LI JE REALNO DA OVO USPE? Medvedev izneo plan za budućnost, a neverovatno je šta je postavio za glavni cilj
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Rus uživa u pažnji medija posle osvajanja US opena, daje intervjue na sve strane. Zanimljiv odgovor je imao Medvedev na pitanje šta mu je najvažnije: olimpijsko zlato, Dejvis kup trofej ili prvo mesto na ATP listi.

 

- Ako pričamo o prioritetima, Olimpijske igre bi bile na prvom mestu. Ali neće ih biti još tri godine, a tenis mora da se igra za to vreme. Jedan od najrealnijih ciljeva je Dejvis kup, jer imamo, nemam problem to da kažem, najbolji tim na svetu. Imamo četvoricu igrača u prvih 30 na ATP listi, što nema niko drugi. Uvek sam govorio da moram da osvajam grend slemove da bi postao prvi reket sveta. Sad sam uzeo trofej, ali je Novak uzeo tri ove godine. Mislim da nemam nikakve šanse da ove godine postanem broj jedan. Matematički, morao bih da osvojim sve turnire do kraja, što je naučna fantastika. Nadam se da ću uspeti do kraja karijere da ostvarim sve ciljeve, želja mi je da uzmem sve što mogu - rekao je pun samopouzdanja Medvedev.

Ipak, valja istaći da će se turnir na OI u Parizu igrati na pariskoj šljaci, a jasno je da je tu Medvedev daleko od kruga favorita za zlato.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading