SRĐAN ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO NOVIM OTKRIĆEM! Đoković je bio nateran da igra miks-dubl na Olimpijskim igrama!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Naš najbolji teniser Novak Đoković večeras od jedan sat posle ponoći igra meč polufinala US opena protiv Aleksandra Zvereva, a nekoliko sati pred duel otac srpskog asa otkrio je nešto prilično šokantno.

Srđan Đoković je u intervjuu za "Ekspres" rekao da je Novak podlegao pritiscima i pristao da igra miks-dubl na Olimpijskim igrama.

- Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo, Isto mu se dogodilo i na prethodnim Olimpijskim igrama kada je igrao dubl sa Zimonjićem, I tada je podlegao pritiscima - istakao je Srđan Đoković, iako nije precizirao kakve je pritiske i od koga trpeo najbolji teniser sveta. 

SRĐAN ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO NOVIM OTKRIĆEM! Đoković je bio nateran da igra miks-dubl na Olimpijskim igrama!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

- Trebalo je da se fokusiral na singl i siguran sam da bi tako u obe situacije izašao kao pobednik - dodao je on. 

Kako je rekao Srđan, Novaka je omela i gužva u Olimpijskom selu gde su ga svi sportsiti saletali.

- Pre Tokija imao je Rolan Garos i Vimbldon bio je izmoren i psihički i fizički. Ostao je u olimpijskom selu, nije hteo da ide u hotel. Želeo je da bude sa drugarima. jer ovaj posao kojim se on bavi, namerno kažem posao, je potpuno asocijalan. On traži društvo, druženje, željan je sa nekim da razmeni mišljenje - zaključio je Srđan Đoković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Boris

10.09.2021 16:12

Pa dobro kaže tata Srđan. I sve je to također normalno . Da želi da bude sa drugim sportistima a ne sam u hotelu. Da mu je fokus bio slabiji i da je bio umoran . Sve to stoji! I mi navijači ne zameramo Novaku.

Radovan

10.09.2021 18:27

Nije li možda zato zaslužan Troicki.

Alhambra

10.09.2021 18:42

Novak je pozvao devojku da igra sa njim u mix-dublu, a nije ona njega, pa mogao je i da je obavesti licno da je predao mec, a ne da to urade neki drugi ljudi...