POSLASTICA ZA NOVAKOVE NAVIJAČE! Đoković sprema veliko iznenađenje!
Tanjug/Ap

Novak Đoković je tokom Australijan Opena ove godine najavio je da se snima dokumentarac o njegovom pohodu na obaranje rekorda po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste. 

Dokumentarac je prvobitno trebalo da izađe krajem avgusta, ali su nastupile izvesne promene. Novak je nakon pobede u osmini finala US Opena nad Džensonom Bruksbijem objasnio zbog čega je došlo do pomeranja. Istakao je da je u planu da dokumentarac sadrži i detalje iz Njujorka.

- Desile su se promene u međuvremenu, jer smo hteli da snimimo više materijala. Trenutno je plan da to izađe krajem ove ili u prva dva meseca sledeće godine. Sakupljamo materijal i iz Njujorka. To sve treba da se uveže, pa da odlučimo hoće li to biti serijal ili jedan dokumentarni film, da odlučimo formu timski - rekao je Đoković.

Potom je Novak ponovo konstatovao da se još snima i dodao je da je uzbuđen zbog projekta.

To će biti prvi put da je nešto u našoj produkciji, stvari koje su vezane za moju intimu i privatnost. Reč je o mojoj karijeri i životu, svi moji najbliži ljudi su dali intervjue i govorili o meni. Mislim da će biti veoma interesantno, nadam se da će se ljudima dopasti i da će me upoznati na bolji način oni koji me ne poznaju van terena - naveo je Đoković.

Đoković na US Openu pokušava da osvoji kalendarski slem, a rival u četvrtfinalu mu je Mateo Beretini. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading