JELENA ĐOKOVIĆ NIKADA NIJE BILA OVAKO BESNA! NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI! Novakova supruga progovorila o Noletovim "aferama" (FOTO)
EPA

 

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Novak Đoković navodno flertovao sa poznatom glumicom Marijom Karan što je učinilo ljubomornom njegovu suprugu Jelenu Đoković.

Međutim, ona više nije mogla da ćuti pa je rešila da stane na put neistinitim informacijama koje se pojavljuju na medijsom nebu.

JELENA ĐOKOVIĆ NIKADA NIJE BILA OVAKO BESNA! NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI! Novakova supruga progovorila o Noletovim

AP Photo/Luca Bruno

 

- Ako ne demantuješ laž, jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time - za novinare se to računa kao zeleno svetlo da nastave da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu - napisala je Jelena na Instagramu i dodala:

- Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva, sada nas toliko dobro znaju kao par, da znaju čak i kad sam ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, al oni znaju ili imaju vrlo "pouzdane izvore". A naravno, kad ne dematuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo jednog mladog i uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da se sa mnom zaglavio sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere.

Ona je istakla da netačne i nepouzdane informacije ovakve sadržine mogu poljuljati porodicu koja inače funkciniše u savršenom skladu.

- Živimo u vremenima kad čovek stvarno mora da se zapita šta čita i kome veruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole, straha i samim tim profita, ne može nikoga da inspiriše na dobra dela. Znamo da je stub svakog dobrog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo?! Jel to recept za uspeh ili propast jednog društva? Vi prosudite - zaključila je Jelena.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
KoBra

19.08.2021 10:13

Bravo Jelena. Lepo rečeno. Ko shvati,shvatio je.

Драган Гиљен

19.08.2021 10:37

ЖИВЈЕЛИ ЂОКОВИЋИ! И БИЛИ ЗАЈЕДНО ЈОШ 100 ГОДИНА! Велики поздрав из Никшића!

Ruzica

19.08.2021 11:23

Jelena, ne nasedajte na kojekakve price. Mora Vam dete biti jasno da ima devojaka koje bi sve ucinile da Vas odvoje od Novaka, misle da bi tada imale sansu Novinarima senzacije prodaju novine. Kada Novaka povezu sa bilo kojom devojkom Vi se nasmejte i kazite" Dzabe trud jer on pripada samo meni" Nemoj zbog gluposti nervirati ni njega ni sebe. Verujte jednoj iskusnoj zeni koja je kroz sve to prosla.