NOVAK ĐOKOVIĆ POTVRDIO Igraće na Olimpijskim igrama u Parizu!
Tanjug/Ap

U samo nekoliko sati oglasili su se članovi srpskog teniskog miksa iz Tokija, Nina Stojanović i Novak Đoković.

Prvo je Nina istakla

- Nekada i sada. Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri za Olimpijsku medalju. Takođe prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i doneo mi mnogo sreće. Želim da kažem da sam zahvalna pre svega što sam tu među svim najboljim sportistima u svetu. I bila mi je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi uputili u ovom periodu. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cenim svaki minut proveden u Tokiju.

Onda je usledio i Novakov mini monolog.

- Velika je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama. Ovo je bilo neverovatno iskustvo, koje nikada neću zaboraviti. Svu sreću želim našim sportistima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo za Srbiju!

Potom je istakao ono što je obradovalo sve u Srbiji.

- Hvala ti Tokio i svima koji ste pomogli da se okupimo svi zajedno i nastavimo tradiciju ove magije sporta. Znam u srcu da sam dao sve da se borim i dođem do medalje. Jedva čekam da se vratim još jači u Parizu 2024!

Iz Olimpijskog komiteta Srbije su dodali:

- Vidimo se u Parizu!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading