NOVAK ĐOKOVIĆ NIKADA NEĆE BITI NAJPOPULARNIJI Veliki gren slem šampion otkrio zašto!
EPA-EFE/AELTC / Bob Martin

Novak Đoković je nanizao tri gren slem trofeja i po broju osvojenih pehara izjednačio se sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, sada svi imaju po 20.

Nole je sa 330 nedelja na vrhu ATP liste rekorder, jedini je bar po dva puta osvojio svaki od gren slemova u Open eri, jedini je bar po dva puta osvojio svaki od devet turnira Masters 1000 serije.

Ipak, sve ovo mnogima nije dovoljno da kažu da je najbolji.

Ali, na Noletovoj strani je Maheš Bupati, nekada najbolji dubl igrač sveta i osvajač čak 52 titule, od kojih je 12 sa gren slemova.

Indijac ističe da je Đoković mentalno jači od Nadala i Federera.

- Novak je bez dileme mentalno najjači, posebno kada je reč o velikim mečevima i trenucima. Gledao sam kako je pobeđivao dva puta Federera na gren slemovima, čak i kada je spasavao meč lopte.

Međutim, Bupati naglašava da nikada neće biti popularniji od Federera ili Nadala.

- Većinu rekorda je zaključao, ali će uvek biti treći po popularnosti. To nije zato što nije dobar momak, već zato što je od početka karijere bio ulični borac i izvlačio je neke bitne mečeve sa Rodžerom i Rafom. Tako je razvio odnos ljubavi i mržnje sa teniskom publikom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ja

17.07.2021 14:40

On je za nas uvek prvi i broj 1 a sta ce svet reci nas nije briga vazno je sta mi vidimo.

Dada

17.07.2021 15:07

On je najbolji teniser svih vremena a da ne govorimo što ima veliko srce i što je veliki COVEK, što Federer nikad neće biti ili Nadal. A da je kojim slučajem iz neke druge zemlje samo ne iz Srbije dizali bi ga do neba. Ma glavu gore legendo i samo napred zaslužio si sve to .

Mikica

17.07.2021 15:18

Al seru ovi pametnjakovici Zabole Nola za takva misljenja aaa

Mila M

17.07.2021 15:31

E bas se nasekirao i mi sa njim. Ma boli ga uvo za njihova misljenja. Srecno Novace