NOVAK ĐOKOVIĆ OČIMA NE VERUJE Beker sramnim rečima udario na nekadašnjeg učenika, planeta ostala u šoku
EPA/IAN LANGSDON

Novak Đoković ide u Tokio da osvojio zlato za Srbiju, ali postoje i oni koji žestoko kritikuju odluku Srbina. 

Među protivnicima je i Noletov nekadašnji trener, čovek koji ga je vodio na OI u Rio de Žaneiru, koje je Srbin završio već u prvom kolu.

Beker smatra da bi za našeg tenisera pametnije bilo da se posveti osamo US openu kako bi stigaod do Zlatnom grend slema, odnosno titule na sva četiri najveća turnira u jednoj kalendarskoj godini.

- Sve drugo ne sme da ga zanima. Ovo mu je jedinstvena prilika, a Olimpijske igre mu baš i ne odgovaraju - rekao je Beker, koji je, da šok bude veći, dobio punu podršku od nemačkih medija.

Smeta im Novak Đoković kako god da okreneš

Berliner Kurier je napravio analizu u kojoj je najboljeg svetskog tenisera nazvao pohlepnim.

– Posle titule na Vimbldonu rekao je da su šanse 50:50. Sad je pohlepa za uspehom i slavom jača od razuma. Novak je potvrdio da će otići u Tokio i ne smeta mu to što su brojni teniseri otkazali učešće. Novak želi sve – konstatovali su Nemci.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Duća

16.07.2021 14:39

I treba da uzme sve !! Što ? Sve se plašim da bi bilo ko u ovakvom cugu odustao . i Olimpijske i sve ostalo do kraja sezone !! CRKNITE od muke šarani !

Strahinja

16.07.2021 15:29

Hvala što se sekirate i pametujete.Nole je punoletna i pametna osoba i veliki patriota i sposoban je da samostalno donosi odluke svidjale se one nekome ili ne.NAPRED NOLE.

Nikola

16.07.2021 18:54

Samo prcaj Nole i ne vadi, nek crknu dušmani. Srbija do tokia

QQLELE

16.07.2021 19:26

I treba da uzme što više trofeja. A Nole nije pohlepan već Federer, ima ugovor sa Uniqlom od 30 M evra godišnje, ništa ne igra ,a neće da se povuče. A na OI igraju samo oni koji se ne dopinguju, zna se kakve su stroge kontrole na Olimpijskim igrama, zato i odustaju...

Zoran

16.07.2021 22:24

Da li uopšte treba slušati propalog sportistu i uvažavati njegovo mišljenje. Da je bio čovek od integriteta ne bi spao na ove grane. Osim toga svaki sportista bi dao više svetskih medalja za jednu olimpijsku. Olimpijada je svake četvrte godine a ostalih šampionata i grend slemova koliko hoćeš. Takođe šta on zna šta je odanost! Da nije tako imao bi stabilnu porodicu! Novak i on su dve neuporedive ličnosti!

Marija

25.07.2021 08:37

Ko nam to prišiva pohlepu, ha ha ha

Boki

26.07.2021 20:39

Naravno, da želi sve titule, jer je u izuzetnoj formi, vreme je da se svet upozna sa najboljim igračem svih vremena.

Jovana

27.07.2021 10:56

A što ne bi uzeo sve?! Beker i ostali ne shvataju šta je patriotizam:Novak voli svoju zemlju i igra za uspeh svoje zemlje...a gramzivi zapadnjaci to nisu u stanju da shvate...