PRELEPA TENISERKA PRIKUPILA VIŠE OD 43.000 OBROKA ZA GLADNU DECU! Mariana Dražić za "Alo.rs" o bitnim pobedama van terena!
Privatna arhiva

Prelepa teniserka, deo je projekta "World Food Program" koji ima u cilju sakupiti što više obroka za gladnu decu.

- Akcija je krenula tako što su me kontaktirali preko mejla, pitali su me da li bi htela biti deo  te priče I tako sam postala U ambasadorica UN za “World Food program". Akcija se odvija putem aplikacije “Share the Meal”, bilo ko može učestvovati, a jedan obrok košta 80 centi - kaže Maria za "Alo.rs".

 

 

Mariana dodaje da je veoma zadovoljna kako se ova akcija odvija, te da joj zadovoljstvo pomoći deci iz najugroženijih delova sveta

- Veoma sam zadovoljna, prikupili smo više od 43.000 obroka,  a oko 3.000 pratilaca je na aplikaciji mog tima “Let Love Lead” (Neka ljubav vodi) - dodaje ona.

 

 

Zahvaljujući ovom humanitarnom projektu, Mariana je bila deo tima koji je nagrađen Nobelovom nagradom za mir, a ona se odrekla novčanog iznosa u korist dece kojoj je novac najpotrebniji.

Pored nje, priključilo se i veliki broj sportista, a Mariana  ističe da joj je jako drago što je akcija sjajno propraćena i u Srbiji odakle je stiglo dosta pozitivnih reakcija.

Za kraj otkrila je i svoje planove za nastavak sezone, a dodaje da se nada da će u njih biti i uključen boravak u Beogradu.

 

 

- Trenutno imam kratkoročne planove za budućnost. Igraću na turnima u Hrvatskoj, to su za sada planovi. Nadam se daću ove godine takođe posetiti Beograd, ne bitno da li su u pitanju turniri ili poseta prijateljima - zavrašava Mariana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading