Ljiljana Rankovic
Instagram/lili___14
Ljiljana Rankovic

Instagram/lili___14

Ljiljana Rankovic, Foto: Instagram/lili___14

Vlasnik trofejnog ženskog kolektiva OK Vizura iz Beograda, govorio je o planskom stvaranju šampionskih ekipa gde je rekao da su mnogo talentovanih devojčica dolazile iz svih krajeva Srbije gde su postale velike igračice!

PROČITAJTE JOŠ:

On je u tom intervjuu rekao nešto što je uvredilo nekadašnjeg kapitena njegovog kluba, a današnju odbojkašicu francuskog Kana, Ljiljanu Ranković: 

"Devojčice dolaze u Vizuru sa 13, 14 godina. Kada vam neko poveri karijeru deteta, mislim da nema veće odgovornosti od toga. Ja sam prvo počastvovan, pošto ja to dete ne mogu da vratim u neomalterisanu kuću u okolini Valjeva. U pitanju je Ljilja Ranković, ako baš hoćete da vam kažem" - rekao je Radojičić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Let’s play ☝?? @vbcchamalieres - @rccannes

A post shared by Ljiljana Rankovic (@lili___14) on Mar 23, 2019 at 4:47am PDT

Ona je nakon toga poslala otvoreno pismo za javnost preko svog Instagram naloga gde je odgovorila svom nekadašnjem šefu!

"Istina je. Ljiljana Ranković je došla u Vizuru sa četrnaest godina. Iz malog Valjeva i kako Vi kažete "neizmalterisane kuće". Ta ista devojka provela je osam godina u Vašem klubu vredno radeći za svaki dinar. Godinu dana pre nego sto sam napustila Vaš klub igrala sam polufinale i finale sa jakim bolovima" - počela je svoje pismo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Ljiljana Rankovic (@lili___14) on Mar 1, 2019 at 11:05am PST

 A potom je nastavila dalje...

PREPORUČUJEMO VAM I:

"I dok ste vi ispijali šampanjac i slavili titulu ja sam pakovala svoje stvari i već sledećeg dana bila na operacionom stolu. I danas mogu da se setim kako sam provodila dane u "neizmalterisanoj kući" i hodala sa štakama. A već sledeće godine kao kapiten Vašeg tima podigla tri pehara. Super kup, kup i na kraju titulu. Ispravite me ponovo ako grešim - MVP kupa i najbolji igrač sezone? Ljiljana Ranković, zar ne? Niste me uvredili gospodine, naprotiv dajete mi motiv za još veći rad. I evo i dan danas se vraćam mojoj kući, mom gradu i mojoj porodici. I ne znate kako je divan osećaj kada vas majka dočeka na pragu te iste kuće" - napisala je Rankovićeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

~Octobre~ @rccannes Calendar 2019? @agence_icone @kevinleinster_photography

A post shared by Ljiljana Rankovic (@lili___14) on Dec 28, 2018 at 10:24am PST

Ubrzo je stigao i odgovor vlasnika Vizure Zorana Radojičića koji se izvinio bivšoj igračici svog kluba.

"Ispalo je bez veze, nije mi bila namera da nekog uvredim, pogotovu ne Ljilju Ranković. Njen primer sam pomenuo u kontekstu lošeg stanja naših klubova u unutrašnjosti i kako talentovana deca iz teških uslova dolaze u Vizuru, pa je tako konkretno Ljilja došla posle strašnih poplava u Srbiji u kojima je i njen dom oštećen. Nikad ne bih isticao "nemalterisane kuće", jer je svačija kuća u nekoj fazi izgradnje takva. I sam sam dete sa sela i nisam imao lak život" - zaključio je Radojičić.