Naslovna strana poklon dodatka "Sport plus"
Alo!
Naslovna strana poklon dodatka

Alo!

Naslovna strana poklon dodatka "Sport plus", Foto: Alo!

U 108. broju našeg poklon dodatka "Sport plus" za vas smo pripremili...

ROMANSA U RIMU Sergej Milinković Savić našao se nedavno na meti pljačkaša, kada mu je opljačkana kuća dok je on igrao za Lacio protiv Juventusa. Saznajte, uz fotografije sa ulica Večnog grada ko je devojka koja mu je omogućila da prebrodi ovu veliku neprijatnost.

VRELO Kada čujete prezime Bigović sigurno Vam je prva asocijacija na poznatog glumca mlađe generacije Miloša. E predstavljamo Vam Aleksandru. Ova prelepa devojka iz Nikšića je veliki navijač Mančester junajteda, a o tome zbog koga voli čuveni engleski klub saznajte samo u Sport plusu

ISTORIJA Ko se ne seća 15. decembra 1982. godine ima priliku da sazna sve o meču reprezentacije Jugoslavije i Velsa. Koji je bio rezultat u kaljugi u Podgorici? Saznajte u našem dodatku.

MILIONI Uskoro ćemo ponovo ćitati o sumanutim kamarama novca koje će fudbalski klubovi širom Evrope trošiti tokom zimskog prelaznog roka. Zbog toga film vraćamo na leto. Koga su to evropski velikani za ogromne pare pazarili u sezoni kratkih rukava i kako su se oni pokazali u ovoj polusezoni? Odgovor ćete dobiti u našoj unikatnoj infografici.

RUSKA SNAGA, A SRBIJA U SRCU Da li ste znali ko je Mihail Morohojev? Ako niste saznajte sve o džudisti iz Rusije koji je se takmiči pod srpskom trobojkom. Kako se snašao u Beogradu, pa dovoljno je pročitate da ovaj borac Crvene zvezde kaže da je - Srpski sin!

"SPORT PLUS" BROJ 108. VAS ČEKA.