Francuska - Litvanija
FIBA
Francuska - Litvanija

FIBA

Francuska - Litvanija, Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Francuske je eliminisala Litvaniju sa Svetskog prvenstva u Kini, posle veoma uzbudljive utakmice u kojoj su ih savladali rezultatom 76:75.

Đoković protiv Nadala, Srbija protiv Španije, ovako Denver našeg Jokića najavljuje spektakl! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 17:01 Ovo je pravi hit! Jokić i Huančo , Foto: AP Photo/David Zalubowski Košarkaša reprezentacija Srbije igra meč za prvo mesto u Grupi J protiv selekcije Španije u nedelju od 14:30 časova! AUTOR: alo.rs/M.D. i Marko Metlaš iz Kine DATUM I VREME: 06.09.2019.

"Trikolori" su na krilima De Koloa i Furnijea koji su zajedno ubacili 45 poena, stigli do pobede u dramatičnoj završnici.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Litvanija igrala loše, držali su se u igri, a nikako nisu mogli da odgovore na igru Nanda de Koloa!

Na kraju druge četvrtine dogodio se i incident kada je de Kolo faulirao Jankunasa, zašta je dobio ličnu i tehničku grešku, a onda ga je napao Kalneietis koji je dobio "nesportski" faul. Francuzi su otišli na odmor sa +10.

Ona budi tu strast da se zbog nje postane "GRČKA ZVER", Heleni su srećni što je imaju u timu! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 15:18 Nema joj ravne! Dora Panteli, Foto: instagram/dora_panteli Sve oči košarkaške javnosti su uprte u Kinu gde se održava Svetsko prvenstvo, a mnoge novinarske kuće su poslali svoje reportere da bi dobili što kvalitetniji materijal koji mogu da prezentuju svojim čitaocima! AUTOR: alo.rs/M.D.

Treća četvrtina je bila izjednačena, a u poslednjoj deonici Litvanija je pokušala da napravi preokret, čak je i dospela do prednostu u jednom trenutku.

U rezultatskoj klackalici bolje su se snašli Francuzi, a ni sjajna igra Jonasa Valančiunasa nije pomogla Litvancima da ostanu u životu.

Đorđević proključao od besa, njegova reakcija zapalila društvene mreže! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I.- M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 13:37 - 06.09.2019. 15:22 Srbija je savladala selekciju Portorika sa 90:47. Aleksandar Đorđević, Foto: printscreen Sredinom druge četvrtine desila se frka na terenu zbog koje je selektor Srbije Aleksandar Đorđević potpuno izgoreo! Naš selektor nije mogao da veruje da su sudije odlučile da ponašanje Stefana Birčevića sankcionišu tehničkom greškom.

Najbolji u pobedi Francuza bili su pomenuti Furnije sa 24 poena i De Kolo sa 21, dok je u poraženom timu najbolji bio Jonas Valančijunas sa 18 poena, dok je Mantas Kalnietis imao 12, ali je sve to bilo nedovoljno da se izbegne poraz i eliminacija sa Mundobasketa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO

Gudurić posle Portorika: "Cepamo dalje..."