Jokić i Huančo
AP Photo/David Zalubowski
Jokić i Huančo

AP Photo/David Zalubowski

Jokić i Huančo , Foto: AP Photo/David Zalubowski

Košarkaša reprezentacija Srbije igra meč za prvo mesto u Grupi J protiv selekcije Španije u nedelju od 14:30 časova! 

Sale otkrio najveći problem Srbije u Kini, ma kakvi Ameri. Španci i Italijani, ovo može da bude kobno!

AUTOR: alo.rs/M.D. i Marko Metlaš iz Kine DATUM I VREME: 06.09.2019. 13:21 Srbija seldeći meč igra protiv reprezentacije Španije! Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je slavila protiv Portorika rezultatom 90:47 i na taj način overila plasman u osam najboljih na Svetskom prvenstvu. AUTOR: alo.rs/M.D.

A dvojica saigrača iz Denver Nagetsa, Nikola Jokić i Huančo Ernangomez će biti rivali na terenu!

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentativac Španije, Huančo veoma gotivi našeg centra, što govori i slika iz prošle sezone na kojoj se nalazi upravo on sa majicom "Budite mirni, imamo Jokića" 

Ove nedelje će ipak biti rivali na terenu, a njihov klub Denver Nagets je napravio odličnu najavu za meč! Naime, oni su fotošopirali lica Nikole i Huanča na tela Đokovića, odnosno Nadala, uz natpis Srbija - Španija! Na tu objavu sa napisali: "Bez obzira na rezultat, rezultat je ljubav - ljubav" 

*love u tenisu značu nula, a na engleskom ljubav 

Teodosić se pridružio "Orlovima" u Kini! Prava fešta u areni Vuhan! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. i Marko Metlaš iz Kine DATUM I VREME: 06.09.2019. 11:36 Reprezentacija Srbije je veoma popularna u Kini! Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaši Srbije u ovim trenucima igraju protiv Portorika, a odlična igra naših košarkaša napravila je pozamašnu prednost pred nastavak igre! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019.

Očekuje nas veoma važan meč, za prvo mesto u grupi i potencijalno lakšeg protivnika u četvrtfinalu!

BONUS VIDEO

Gudurić posle Portorika: "Cepamo dalje..."