Bogdan Bogdanović
KSS
Bogdan Bogdanović

KSS

Bogdan Bogdanović, Foto: KSS

* Mundobasket je na programu od 31. avgusta

* Danas su reprezentativci Srbije krenuli put Kine

* Srbija se nalazi u grupi sa Italijom, Portorikom i Angolom

Bek reprezentacije Srbije i Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović, ističe da je cela ekipa tu zbog jednog cilja!

Bogdanović je dodao da ne treba govoriti o medalji, i kao da su Amerikanci i dalje prvi favoriti za najsjajnije odličje na turniru!

" Sve počinje od atmosfere, zabave i prijateljstva, posle je i posao onda mnogo lakše uraditi. Ostaje peh što su nam se povredila dvojica važnih igrača, nedostajaće nam Gagi i Teo, ali povrede su nažalost sastavni deo sporta. Bila je i pre dve godine prava šansa da uzmemo zlato. Daleko je priča o medalji, moramo prvo da se spremimo i da mislimo korak po korak" – započeo je Bogdanović.

Najlepša scena koju možete da zamislite! Autobus sa našim košarkašima kreće ka Kini, za njim PROSIPAJU VODU! Aj pomozi Bože (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 12:53 Srećno, majstori! Prosipanje vode za košarkašima, Foto: Alo printscreen Reprezentativci Srbije su krenuli put Kine. Tamo ih čeka svetska smotra najboljih košarkaških selekcija, a naši momci spadaju u uzak krug favorita za osvajanje. AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 11:43 - 20.08.2019.

Upitan je koliko su Amerikanci slabiji zbog brojnih otkaza koje su ih zadesili:

"Na papiru su i dalje oni najjači, i dalje su favoriti. Jeste da su znatno slabiji kada ne igraju sve superzvezde, ali i sa ovim timom su velika pretnja – i ovako neiugrani su dobili Špance koji su dugo na okupu. Ekipa SAD je nova, i ta pobeda je pokazatelj koliko su u stvari dobri. Ne treba pumpati lažnu sliku kako su svi otkazali… Treba pre svega doći do njih."

Lucidni driblinzi "ludog Srbina" iz Amerike najveća pretnja za naše "orlove"! Ostaćete u šoku kada ovo vidite! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 19.08.2019. 21:44 Kažu da je forma prolazna, a klasa večna. Greg Popovič, Foto: EPA-EFE/ADAM S DAVIS To kakav je trener poznato je svima. Vlasnik 5 NBA prstena po mnogima je pomerio granice shvatanje košarke.

Bogdanović je godinama prvi strelac naše reprezentacije i od njega se kao i uvek očekuje najviše na ovom turniru, za njega pritisak ne postoji:

"Pritisak je uvek tu, ali to ne utiče loše na mene. Naučio sam da se nosim sa pritiskom još kada sam igrao u Partizan. Od tada je sve lakše!"

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu