Greg Popovič
EPA-EFE/ADAM S DAVIS
Greg Popovič

EPA-EFE/ADAM S DAVIS

Greg Popovič, Foto: EPA-EFE/ADAM S DAVIS

To kakav je trener poznato je svima. Vlasnik 5 NBA prstena po mnogima je pomerio granice shvatanje košarke. Sa San Antonijem je pravio čuda i onda kada se nije očekivalo, kao što je čuvena pobeda nad Lebronovim Majamijem 2014. godine.

Miloš Teodosić ne putuje u Kinu! Đorđević sa ovih 12 košarkaša ide na Mundobasket!

AUTOR: Kurir/V.Ž. DATUM I VREME: 19.08.2019. 21:27 - 19.08.2019. 21:40 Sa "orlovima" u Kinu putuje Vladimir Lučić, koji nije igrao na "Akropolis kupu", ali, kako je najavljeno, biće spreman za planetarni šampionat Miloš Teodosić, Foto: twitter/fersudeniz * "Orlovi" bez Miloša Teodosića u Kini * Nastavlja terapije povređenog stopala * Samo teoretske šanse da se priključi ekipi Kapiten Srbije Miloš Teodosić ne putuje u Kinu!

Upoznali smo ga svi kao velikog stratega, ali sada u centru pažnje nije njegovo trenersko umeće već igračko.

Dok Amerikanci polako počinju pripreme u Australiji, pre jednog treninga je loptu dohvatio i čuveni "Pop" (70), trofejni košarkaški stručnjak koji je i najveća zvezda svog tima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Pop may as well suit up, tbh. ????? [via @spidadmitchell]

A post shared by theScore (@thescore) on Aug 19, 2019 at 11:44am PDT

Zagrevajući se sa ostatkom tima, osvajač pet titula šampiona NBA lige je očigledno "namestio" ruku i driblao, šutirao... A, sve to se svidelo Donovanu Mičelu, jednom od potencijalnih lidera njegovog tima, pa ga je snimio i "okačio" na svoj Instagram nalog.

PROČITAJTE JOŠ:

Visok je 188 centimetara, vuče korene iz ovih krajeva, zapravo ovo psolednje navedeno je i više nego dovoljno da bude darovit šuter pa makar imao punih 70 godina.

BONUS VIDEO:

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket