Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić
Alo/Vladimir Marković
Srbija - Angola

ALO!/Marko Metlaš

Srbija, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Nakon uvodne faze Svetskog prvenstva u Kini formiraće se četiri grupe po četiri selekcije koje će odlučiti ko će se plasirati u nokaut fazu Mundobasketa. Reprezentacija Srbije igraće u grupi J sa Italijom i dve reprezentacije iz C grupe.

PROČITAJTE JOŠ:

Još je od ranije bilo poznato da će jedan rival Orlova biti Španija, dok je posle duela treće runde između Portorika i Tunisa, koji je dobio Portoriko rezultatom 67:64 (19:18, 19:14, 14:23, 15:9), poznat i drugi rival Srbije u drugoj fazi.

Portoriko je slavio trojkom Gerija Brauna pet sekundi pre kraja, iako je Tunis imao pet poena viška na dva i po minuta do kraja.

Španija - Portoriko

fiba.com

Španija - Portoriko, Foto: fiba.com

Srbija će protiv Španije i Portorika igrati u Vuhanu. U zavisnosti od ishoda duela sa Italijom biće poznato ko će nam biti prvi rival u novoformirnaoj grupi. Termini mečeva za J grupu su šesti i osmi avgust (petak i nedelja).

Crnogorski košarkaški as razapet, zahtevaju žestoku kaznu i suspenziju iz tima! (FOTO)

AUTOR: Srbija Danas/S.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 18:41 - 03.09.2019. 20:19 Previše se buke diglo oko ovoga. Crna Gora - Novi Zeland, Foto: EPA/Fazry Ismail Neslavno je Crna Gora prošla na debitantskom učešću, na svetskim prvenstvima.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Srbije bodre Mutu Nikolića dok šutira trojke: "Zamalo da uđe"