Nikola Milutinov
printscreen
Nikola Milutinov

printscreen

Nikola Milutinov, Foto: printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Filipine u drugom meču Svetskog prvenstva u Kini, i to veoma ubedljivo sa rezultatom 126:67.

"On smatra da je Srbija mnogo jača, ali ja ne mislim tako!"

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 18:15 BIvši saigrači a sada rivali, svako za svoju zemlju! Bogdan Bogdanović I Datome, Foto: Instagram/Bogdanbogdanovic Košarkašra reprezentacija Srbije pobedila je Filipine u drugom meču Svetskog prvenstva u Kini, i to veoma ubedljivo sa rezultatom 126:67. Još jednu odličnu partiju je zabeležio Bogdan Bogdanović koji je za 18.

Treći dan Mundobasketa u Kini svakako je obeležila pobeda naše zemlje ali i atraktivni potezi naših igrača!

PROČITAJTE JOŠ:

Na prvom mestu Fibine liste najlepših poteza, požrtvovanost Vasilije Micića koji je skočio na parket da bi se izborio za loptu i Nikola Milutinov koji je iskoristio taj pas da bi atraktivno zakucao!

Boban izbacio iz takta sve novinare na konferenciji, pa uspeo da nasmeje selektora Srbije! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 21:01 Kad se Bobi našali! Boban Marjanović, Foto: printscreen Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Filipine u drugom meču Svetskog prvenstva u Kini, i to veoma ubedljivo sa rezultatom 126:67. Posle utakmice izjave su dali za medije selektor Srbije Aleksandar Đorđević i novi centar Dalas Maveriksa Boban Marjanović.

Između ostalog pogledajte sami kako je to izgledalo!

"Orlovi" će sledeći meč igrati protiv Italije, 4. septembra u 13 časova i 30 minuta!