Boban Marjanović
printscreen
Boban Marjanović

printscreen

Boban Marjanović, Foto: printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Filipine u drugom meču Svetskog prvenstva u Kini, i to veoma ubedljivo sa rezultatom 126:67.

Posle utakmice izjave su dali za medije selektor Srbije Aleksandar Đorđević i novi centar Dalas Maveriksa Boban Marjanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Boban Marjanović je seo pred novinare i čekao da mu neko postavi pitanje, čekao je dobrih nekoliko minuta, ali se niko nije usudio da postavi pitanje centru reprezentacije Srbije.

"On smatra da je Srbija mnogo jača, ali ja ne mislim tako!"

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 18:15 BIvši saigrači a sada rivali, svako za svoju zemlju! Bogdan Bogdanović I Datome, Foto: Instagram/Bogdanbogdanovic Košarkašra reprezentacija Srbije pobedila je Filipine u drugom meču Svetskog prvenstva u Kini, i to veoma ubedljivo sa rezultatom 126:67. Još jednu odličnu partiju je zabeležio Bogdan Bogdanović koji je za 18.

Boban je ustao i dok je odlazio našalio se sa novinarima da mu se sviđa što ga niko ništa nije pitao i da neće polomiti mikrofon kao što to njegov saigrač i tandem na poziciji centa, Nikola Jokić, ponekad radi!

U celu priču se ubacio i naš selektor, koji je prokomentarisao: "On želi da ostane, a ako niste razumeli želi i da ga pitate".

"Orlovi" će sledeći meč igrati protiv Italije, 4. septembra u 13 časova i 30 minuta!

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!