srpski košarkaši pred meč sa Argentinom, Srbija
Alo/Marko Metlaš
Dan komunalne delatnosti, Goran Vesić

Beoinfo

Goran Vesić, Foto: Beoinfo

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su izgubili sve šanse u borbi za medalju na Mundobasketu u Kini!

PROČITAJTE JOŠ:

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić je preko svog Fejsbuk naloga poslao veoma emotivnu poruku podrške "Orlovima" ali i svim navijačima Srbije: 

"U sportu, kao i u životu, stvari nekada idu dobro, nekada loše. Svi smo to iskusili. Ali kada ide loše, to nije kraj sveta. Važno je samo ne odustajati, već ustati svaki put kada padneš. Gledati napred. I ići dalje. To je put ka pobedi. Upornost, posvećenost, talenat, težak rad, ljubav prema zemlji i naciji. To su bile i ostale odlike naših košarkaša. Zato su za mene oni uvek ŠAMPIONI. Sada im treba naša podrška. Da im pokažemo ljubav ne samo kada sve ide dobro, nego i onda kada je teško. IDEMO DALjE!" - napisao je Goran Vesić.

U nastavku Mundobasketa u Kini Srbija će igrati za plasman od petog do osmog mesta. Da bi se "Orlovi" našli na Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine neophodno im je da budu peti, ali i da Francuska u četvrtak izgubi od SAD, a Češka od Australije.

BONUS VIDEO

Počasni krug Ane Brnabić posle utakmice Srbija - Luksemburg