Nemačka - Dominikanska Republika
fiba.com
Nemačka - Dominikanska Republika, Foto: fiba.com

Košarkaši Nemačke razočarali su svoje pristalice pošto su izgubili od Dominikanske Republike 80:78. Ovo je drugi poraz Nemačke na Mundobasketu pošto je u prvom kolu poražena od Francuske. 

Posle prvog poluvremena Nemačka je imala blagu prednost, ali je u nastavku posustala i na kraju doživela poraz. Viktor Liz sa 17 i Iloj Vargas sa 16 poena predvodili su Dominikanu do pobede, a u selekciji Nemačke bolji od ostalih bio je Šreder sa 20 poena.

Nakon obračuna trojkama, Bogdan duguje patike! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš ekskluzivno iz Kine DATUM I VREME: 03.09.2019. 09:33 Srbiju u sredu očekuje odlučujući duel u grupi protiv reprezentacije Italije. Bogdan Bogdanović i Miroslav Nikolić, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš Izuzetno zanimljivo bilo je na današnjem treningu košarkaške reprezentacije Srbije.

Košarkaši Australije pobedili su Senegal 81:68, u drugom kolu grupe H Svetskog prvenstva u Kini. Australija je tek u završnici utakmice uspela da slomi otpor Senegala. 

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Peti Mils sa 22 poena, dok je Džo Ingls odigrao fenomenalnu partiju ostvarivši umalo tripl - dabl sa 17 poena, 10 skokova i 9 asistencija. Dvocifren je još bio Eron Bejns sa 12 poena, dok je kod Senegala najbolji bio Dalmeida sa 14 poena.

Jokić je bio odličan učenik u osnovnoj, ali je imao problem sa jednim predmetom koji ga je baš mučio!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.09.2019. 12:06 Centar Denver Nagetsa i "Orlova", ovog leta je došao u Srbiju da se odmori i pripremi za Mundobasket. Nikola Jokić, Foto: Alo/Vladimir Marković Najbolji centar NBA lige i član prve petorke, Nikola Jokić predvodi na ovogodišnjem Mundobasketu u Kini, reprezentaciju Srbije do najsjajnijeg odličja!

Česi su zabeležili prvu pobedu na šampionatu pošto su sa 89:76 savladali Japan koji se dobro držao rezultatski u prvom poluvremenu, ali je u nastavku sve bilo lakše za selekciju Češke.

Blejk Šilb i Jaromir Bohačik su sa po 22 poena bili najzalužniji za trijumf Češke, a u selekciji Japana istakao se Hačimura sa 21 šoenom, šest skokova i 4 asistencije.

PROČITAJTE JOŠ:

Crna Gora poražena je od Novog Zelanda 93:83, u drugom kolu grupe F. Novi Zeland je poslednji deo igre dobio rezultatom 27:18 i tako uspeo da stigne do pobede.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kori Vebster sa 25 poena, Isak Fotu je ubacio 20, dok je Taj Vebster imao 11 poena, četiri skoka i pet asistencija. Nikola Ivanović bio je najbolji u reprezentaciji Crne Gore sa 18, Nikola Vučević je imao 15 i devet skokova, dok je Dubljević ostvario dabl - dabl, 13 poena i 13 skokova.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Srbije bodre Mutu Nikolića dok šutira trojke: "Zamalo da uđe"