Slavlje košarkaša Srbije
youtube/ Goša sa Raskršća
Slavlje košarkaša Srbije

youtube/ Goša sa Raskršća

Slavlje košarkaša Srbije, Foto: youtube/ Goša sa Raskršća

* Svetsko prvenstvo u Kini igra se od 31. avgusta do 15. septembra

* Srbije se nalazi u grupi sa Italijom, Portorikom i Angolom

* Hit u najavi

Veoma popularni Youtube kanal, "Gošća sa raskršća" opevao je mnoge sportiste i naše reprezentativce na ovoj popularnoj platformi.

Pešić prognozirao šanse Srbije na Mundobasketu, pa se osvrnuo na Teodosića i Zvezdu i pojasnio situaciju!

AUTOR: Žurnal-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 12.08.2019. 15:26 * Mundobasket je na programu od 31. avgusta Svetislav Pešić, Foto: EPA/Tolga Bozoglu * Vodio je Jugoslaviju do zlata na Svetskom prvenstvu u Indijanpolisu 2002.

Na red su došli i naši košarkaši pred Svetsko prvenstvo u Kini.

Prethodnih godina srpski košarkaši su sa pesmama različitih izvođača praćeni na najveća takmičenja i uglavnom su se sa njih vraćali sa medaljom oko vrata, pa su se te pesme pevale na balkonu prilikom dočeka.

Oni će preuzeti lečenje povrede Teodosića, sledi rehabilitacija stopala!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:55 Treba da otuputuje u Bolonju! Miloš Teodosić, Foto: Marko Metlaš/Alo! * Obnovio je staru povredu još dok je igrao za Kliperse * Mundobasket je na programu od 31.

Dobili su novu pesmu pred odlazak na Mundobasket u Kini sa željom da se i ona peva ispred Skupštine posle 15. septembra do kada traje Svetsko prvenstvo u Kini.

"Ovu pesmu posvećujem našim košarkašima kao podršku pred predstojeće Svetsko prvenstvo. ROKAJTE, KIDAJTE, CEPAJTE… POBEDITE" – stoji u opisu ove pesme.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića