incident na meču Srbije i Italije
Youtube/Sport Klub
incident na meču Srbije i Italije

Youtube/Sport Klub

incident na meču Srbije i Italije, Foto: Youtube/Sport Klub

Nikola Jokić je na meču sa Italijom pretrpeo neke bezobrazne udarce, na kraju mu je fitilj pukao kada je Haket igrao grubu odbranu, a onda su svi Italijani nasrnuli na Somborca.

PROČITAJTE JOŠ:

Događaj je iznervirao Stefana Jovića, želeo je da stane u odbranu drugara iz tima iako je na klupi, pa je preskočio reklamni pano i krenuo na parket, ali je već pri doskoku morao da ustukne!

Munjevito je reagovao selektor Aleksandar Đorđević koji nije dozvolio da sve eskalira i želeo je da poštedi nerve igračima, pa je momentalno vratio Jovića na klupu.

Sve to delovalo je pomalo komično, Jović se brže vratio na klupu nego što je krenuo, a čak je i oboren u tom naletu emocija, ali i od ustuknuća pred selektorom. 

"Nisam srećan" Obelodanio najveću muku reprezentacije nakon meča sa Italijom

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 18:21 - 04.09.2019. 18:26 Jak je on momak. Srbija - Italija, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević je pohvalno govorio o partiji Bogdana Bogdanovića u utakmici protiv Italije. Košarkaš Sakramento Kingsa je ubacio 31 poen u pobedi naše selekcije u poslednjoj utakmici grupne faze Svetskog kupa u Kini.

Boban Marjanović i Nebojša Ilić su ga pridržavali.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Đorđević - "Nisu mi se svidele reakcije igrača na fizičku igru"