Đorđević Bogdanović
Alo/Marko Metlaš
Srbija - Italija

ALO Foto: Marko Metlas

Srbija - Italija, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević je pohvalno govorio o partiji Bogdana Bogdanovića u utakmici protiv Italije.

Košarkaš Sakramento Kingsa je ubacio 31 poen u pobedi naše selekcije u poslednjoj utakmici grupne faze Svetskog kupa u Kini.

PROČITAJTE JOŠ:

"Bio je sjajan, bio je i defanzivno vrlo dobar. Italijani su ga posebno čuvali, ali nisam srećan minutima koje je odigrao. Igrao je više nego što je trebalo, ali on je jak momak, jedan od najjačih i biće spreman za narednu rundu", rekao je Đorđević.

Bogdanović je na terenu proveo čak 34 minuta, a uz poenterski imao je i učinak u drugim statističkim paramentrima, upisao je pet asistencija i ukradenih lopti, kao i četiri skoka.

Rovovski meč, gruba, muška igra i tuča Jokića! Na kraju - prvaci smo grupe! (FOTO + VIDEO)

Rreprezentacija Srbije savladala je Italiju u poslednjem meču grupe D u prvoj fazi Mundobasketa. Kraj meča! Reprezentacija Srbije posle velike borbe u većem delu meča je savladala Italiju 92:77 i osvojila prvo mesto u grupi D. Bravo, momci! 10' Privodimo meč kraju, Italija uspeva da smanji na 92:75, ali ipak na kraju Srbija ubedljiva.

"Šutevi su bili dobri, selekcija nekih šuteva nije bila tako dobra, ali ostali su pokazali zašto je njegovo ime Bogdan Bogdanović", zaključio je selektor Srbije.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Đorđević - "Nisu mi se svidele reakcije igrača na fizičku igru"