Aleksandar Đorđević
Profimedia
Aleksandar Saša Đorđević

Vladimir Markovic

Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Vladimir Markovic

* Bio je veoma oštar posle pobede nad Finskom, u drugom pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo

* Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Finsku 95:75

* Srbiju za tri dana očekuje meč protiv Litvanije u "Štark" areni

Posle utakmice sa Finskom u Zrenjaninu, u kojoj je Srbija ostvarila ubedljivu pobedu, selektor Aleksandar Đorđević odlučio je da pripreme za Svetski šampionat u Kini nastavi 14 igrača.

Sa polovine terena, parkinga i iz druge dvorane, Marjanović pocepao mrežice! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 08:21 Priprema se za Litvaniju! Boban Marjanović, Foto: AP/Chris Szagnola * Srbija u subotu igra narednu prijateljsku utakmicu u Beogradu protiv Litvanije * Svetsko prvenstvo počinje 30.

U završnoj fazi priprema u timu neće biti Dejan Todorović, Aleksa Avramović i Nikola Jovanović.

Srbija u subotu u beogradskoj “Štark areni” od 21.00 sat igra protiv Litvanije. Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Nakon toga, Srbija će od 16. do 18. avgusta učestvovati na „Akropolis kupu“, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

Srbija gubi od Amera dva razlike, ali ima poslednji napad za zlato, kome ćete dati odgovornost da šutne za tri poena i pobedu?! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 05.08.2019. 22:44 Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta, otvara ga Srbija protiv Angole od 9.30 po našem vremenu. Košarkaši Srbije, Foto: FIBA * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija igra u grupi sa reprentacijama Italije, Filipina i Angole.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića