Boban Marjanović šutira za tri
printscreen
Boban Marjanović

AP/Chris Szagnola

Boban Marjanović, Foto: AP/Chris Szagnola

* Srbija u subotu igra narednu prijateljsku utakmicu u Beogradu protiv Litvanije

* Svetsko prvenstvo počinje 30. avgusta

* Boban Marjanović ima ulogu u filmu "Džon Vik"

Košarkaš reprezentacije Srbije i centar Dalas Maveriksa, Boban Marjanović, nešto kasnije je ušao u igrau protiv Finske, ali to ga nije sprečilo da dominira pod koševima i postigne 12 poena.

Srbija gubi od Amera dva razlike, ali ima poslednji napad za zlato, kome ćete dati odgovornost da šutne za tri poena i pobedu?! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 05.08.2019. 22:44 Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta, otvara ga Srbija protiv Angole od 9.30 po našem vremenu. Košarkaši Srbije, Foto: FIBA * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15.

Svi znamo kako je Marjanović jedan od posebnih košarkaša kakvog nemaju druge reprezentacije, njegova dominantna igra pod obručem, skoro pa savršen sa linije slobodnih bacanja, stvaranje prostora saigračima i mnoge druge košarkaške osobine krase našeg centra.

Ono što nisu mnogi znali je da Bobi ima "meku ruku" i da voli da šutira za tri poena kada je na treningu. To svedoči i video klip sa njegovog treninga u Beogradu,  a način i udaljenost sa koje cepa mrežice je impresivna, između ostalog pogledajte sami. 

Srbija u subotu igra narednu prijateljsku utakmicu u Beogradu protiv Litvanije, videćemo da li će na ovaj način selektor Đorđević upotrebiti još jedno oružije u svom dubokom arsenalu!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića