Srbija - Angola
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Angola

ALO!/Marko Metlaš

Srbija - Angola, Foto: ALO!/Marko Metlaš

* Srbija je u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom

* Amerika brani zlato, a Srbija srebro

* Sledeći protivnik "Orlova" je reprezentacija Filipina

Reprezentacija Srbije je sa 105:59 ubedljivo savladala Angolu na startu Mundobasketa u Kini.

Odličan početak "Orlova" raduje našeg selektora, ali mu smetaju pitanja o reprezentaciji Amerike:

"Dugačak je put, mi znamo kako da dođemo do tamo gde želimo da odemo. Moramo da ostanemo skromni. Ne mislim o reprezentaciji SAD. Poštujem ih, oni su najveći favoriti. Nemaju neke igrače ali su sjajan tim i imaju sjajnog trenera. To sam rekao i juče, molim vas da dođete na moje konferencije da me ne bi pitali ista pitanja" - rekao je Đorđević novinaru koji nije bio upućen, a onda se nadovezao na igru njegovih izabranika:

"Izvinite zbog jezika, ali smo dobili po guzici!"

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 11:59 Odličan start srpskih košarkaša! Srbija - Angola, Foto: ALO!/Marko Metlaš * Srbija je u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom * Danas igraju Italija i Filipini * Sledeći rival Srbije su Filipini Reprezentacija Srbije je sa 105:59 ubedljivo savladala Angolu na startu Mundobasketa u Kini.

"Ozbiljna igra, ozbiljan pristup, ozbiljna priprema. Igrali smo dobro na otvaranju. Svi žele da imaju uspešno otvaranje. Postoji nervoza. Kontrolisali smo igru, delili loptu i mnogi igrači su bili šuterski nastrojeni" - rekao je Đorđević i otkrio šta je veoma bitno u igri Srbije: "Volimo da delimo loptu, da ne budemo sebični. Ovo je sjajno za svakog trenera. Veoma sam ponosan!"

Kako da ne bude kada su naši košarkaši 32 puta asistirali svojim saigračima!

One su osvojile srca naših košarkaša! Bobanova supruga je prava bomba, ali čekajte da vidite Simonovu ženu!

Ovo su žene srpskih košarkaša! * Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * "Orlovi" su u pripremnom delu ostvarili sve pobede Košarkaška reprezentacija Srbije utakmicom protiv Angole započinje Svetsko prvenstvo koje se održava u Kini, a izabranici selektora Aleksandra Đorđevića će pokušati da na ovom takmičenju naprave korak napred u odnosu na prethodna tri najveća turnira na kojima su osvajali drugo mesto.

Đorđević se potom okrenuo sledećem rivalu:

"Znamo koliko je košarka bitna u Filipinima. Mi uvek mislimo prvo o sebi, da bi pristupili utakmici kako treba. Svakoj utakmici pristupamo isto, sa potrebnim informacijama koje dajemo igračima" - zaključio je Sale!

PROČITAJTE JOŠ: